pregleda

Original Artigli italy duks novo


Cena:
2.000 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

vertag (664)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 843

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (USA): S
Boja: Siva
Tip: Bluza
Model rukava: Dug rukav
Materijal: Pamuk
Tip kragne: Sa kragnom

Divna duks majca original Italijanska Artigli sa puno atraktivnih detalja u vidu amblema sa kristalima kao oznaka brenda sa desne strane, sa leve je vez, jednim delom je kopcanje sa srebrnim dugmicima koji imaju cirkone na srebrnoj traci. Kragna je sa unutrasnje srane postavljena tamnijom tkaninom i porubljena srebrnim koncem. Sjajan i nesvakidasnji komad. Nazalist fali jedno dugme ,tako je kupljena, nikad je nisam nosila samo stajala u ormaru zbog neodgovarajuce velicine. Sve ostalo nije predmat prodaje.

Uplata na tekuci racun ili licno preuzimanje.

Predmet: 69421501
Divna duks majca original Italijanska Artigli sa puno atraktivnih detalja u vidu amblema sa kristalima kao oznaka brenda sa desne strane, sa leve je vez, jednim delom je kopcanje sa srebrnim dugmicima koji imaju cirkone na srebrnoj traci. Kragna je sa unutrasnje srane postavljena tamnijom tkaninom i porubljena srebrnim koncem. Sjajan i nesvakidasnji komad. Nazalist fali jedno dugme ,tako je kupljena, nikad je nisam nosila samo stajala u ormaru zbog neodgovarajuce velicine. Sve ostalo nije predmat prodaje. 69421501 Original Artigli italy duks novo

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.