pregleda

PartTwo set, svilena bluza


Cena:
4.000 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Crna
Veličina (USA): Nepoznata
Tip: Bluza
Tip kragne: Čamac izrez
Model rukava: Kratak
Materijal: Svila

Malo nosen PartTwo set, sastoji se od od 2 bluze. Donja je izrađena od acetata, zakopcava se na zip bocno, prati liniju tela. Gornja je svilena transparentna bluza sa neznim printom, lezerne forme bez klasicno uglavljenih rukava. Brend je deo danskog brenda ( Jackpot i sl). Izvrstan praktican set, moze i odvojeno da se nosi svaki komad za sebe. Velicina 40, mere za crnu bluzu : grudi 50cm, duzina 65cm. Mere za laganu svilenu bluzu: ramena 48cm, grudi 50cm, duzina 60cm, rukav 8cm.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 69064745
Malo nosen PartTwo set, sastoji se od od 2 bluze. Donja je izrađena od acetata, zakopcava se na zip bocno, prati liniju tela. Gornja je svilena transparentna bluza sa neznim printom, lezerne forme bez klasicno uglavljenih rukava. Brend je deo danskog brenda ( Jackpot i sl). Izvrstan praktican set, moze i odvojeno da se nosi svaki komad za sebe. Velicina 40, mere za crnu bluzu : grudi 50cm, duzina 65cm. Mere za laganu svilenu bluzu: ramena 48cm, grudi 50cm, duzina 60cm, rukav 8cm. 69064745 PartTwo set, svilena bluza

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.