pregleda

Benetton pamučna majica bez leđa


Cena:
1.470 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (USA): S
Boja: Šarena
Model rukava: Bez rukava
Tip: Majica
Materijal: Pamuk
Tip kragne: V izrez

Malo korišćena Benetton majica bez leđa, crveno bele kockice. Majica je izrađena od 98% pamuka i 2%elastina, proizvedena je i kupljen au Italiji. Kroj je jednostavan i neobičan, vezuje se oko vrata i na leđima tako da je možete prilagođavati svojim potrebama. U grudima je okvirno široka 34-40cm (u zavisnosti kako je zavežete), dugačka je 40-43cm (u zavisnosti kako je zavežete) tako da pokriva vise brojeva bez problema. Savršena za tople letnje dane, ide uz sve.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 27557241
Malo korišćena Benetton majica bez leđa, crveno bele kockice. Majica je izrađena od 98% pamuka i 2%elastina, proizvedena je i kupljen au Italiji. Kroj je jednostavan i neobičan, vezuje se oko vrata i na leđima tako da je možete prilagođavati svojim potrebama. U grudima je okvirno široka 34-40cm (u zavisnosti kako je zavežete), dugačka je 40-43cm (u zavisnosti kako je zavežete) tako da pokriva vise brojeva bez problema. Savršena za tople letnje dane, ide uz sve. 27557241 Benetton pamučna majica bez leđa

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.