pregleda

TOMMY HILFIGER-Classic fit-kosulja ORIGINAL vel.L-XL


Cena:
2.499 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
CC paket (Pošta)
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

Veličina (evropska): 54
Veličina (USA): L
Boja: Plava
Model: Ostalo
Materijal: 100% cotton
Model rukava: Kratak
Proizvođač: Tommy Hilfiger

ORIGINAL kosulja prestiznog brenda TOMMY HILFIGER. doneta iz ciriha.BEZ TRAGOVA KORISCENJA.napravljena od najfinijeg pamuka-100% cotton. model sa kratkim rukavima, karirana u nijansama plave boje i diskretnim crvenim linijama. dominira plava boja. kragna se kopca dugmicima.slikana i unutrasnjost kragne.sva dugmad su brendirana i brusena logoom firme. na levoj strani grudi dzep koji se kopca i na kome je vezeni znak brenda. moze se nositi u svim varijantama oblacenja.okovratnik ojacan plavim materijalom slican texasu. u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima i dva rezervna dugmeta. deklarisana velicina m-kod nas L-XL velicina. cela duzina 75cm, poluobim pazuha 60cm. vise slika na kup.prod.

korekcija cene uz dogovor.Članovima sa negativnim ocenama,bez ocene i manje od 20 pozitivnih šaljem tek nakon uplate na račun[ dogovor ].Lično preuzimanje u Nišu po dogovoru.postarinu uvek placa kupac osim ako to nije drugacije navedeno i dogovoreno.ne saljem pakete u inostranstvo.

Predmet: 77646701
ORIGINAL kosulja prestiznog brenda TOMMY HILFIGER. doneta iz ciriha.BEZ TRAGOVA KORISCENJA.napravljena od najfinijeg pamuka-100% cotton. model sa kratkim rukavima, karirana u nijansama plave boje i diskretnim crvenim linijama. dominira plava boja. kragna se kopca dugmicima.slikana i unutrasnjost kragne.sva dugmad su brendirana i brusena logoom firme. na levoj strani grudi dzep koji se kopca i na kome je vezeni znak brenda. moze se nositi u svim varijantama oblacenja.okovratnik ojacan plavim materijalom slican texasu. u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima i dva rezervna dugmeta. deklarisana velicina m-kod nas L-XL velicina. cela duzina 75cm, poluobim pazuha 60cm. vise slika na kup.prod. 77646701 TOMMY HILFIGER-Classic fit-kosulja ORIGINAL vel.L-XL

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.