pregleda

bela kosulja BOUTIQUE -kao NOVA


Cena:
499 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Palilula,
Niš-Palilula
Prodavac

Veličina (evropska): 48
Boja: Bela
Veličina (USA): XXL
Materijal: Ostalo
Model: Ostalo
Proizvođač: boutique
Model rukava: Dug rukav

KRISTALNO BELA kosulja marke BOUTIQUE.bez tragova koriscenja-mozda obucena jednom.slikana i kragna.slike su lose ispale-kosulja je u potpunosti bele boje.moze se nositi i u svecanim prilikama i kao casual varijanta[ nije mnogo siroka u donjem delu ispod struka-kao slim fit i ima reljefasto tkanje koje mozete videti na slici ].izuzetno kvalitetna.materijal je puniji pa moze i zimi da se nosi.velicina xxl ali vodite se dimenzijama:cela duzina 74cm,poluobim ramena 49cm,poluobim pazuha 60cm,poluobim kod donjeg dela ispod struka 57cm.vise slika na kup.prod.

moguca korekcija cene uz dogovor.neozbiljnim clanovima sa negativnim ocenama,sa manje od 10 pozitivnihi i neocenjenim-[{kontakt preko poruka}]--slanje tek nakon uplate na racun ili postnet.licno preuzimanje u Nišu na dogovoreno mesto.postarinu uvek placa kupac osim ako to nije drugacije navedeno i dogovoreno.ne saljem pakete u inostranstvo.

Predmet: 46520293
KRISTALNO BELA kosulja marke BOUTIQUE.bez tragova koriscenja-mozda obucena jednom.slikana i kragna.slike su lose ispale-kosulja je u potpunosti bele boje.moze se nositi i u svecanim prilikama i kao casual varijanta[ nije mnogo siroka u donjem delu ispod struka-kao slim fit i ima reljefasto tkanje koje mozete videti na slici ].izuzetno kvalitetna.materijal je puniji pa moze i zimi da se nosi.velicina xxl ali vodite se dimenzijama:cela duzina 74cm,poluobim ramena 49cm,poluobim pazuha 60cm,poluobim kod donjeg dela ispod struka 57cm.vise slika na kup.prod. 46520293 bela kosulja BOUTIQUE -kao NOVA

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.