pregleda

Grozdana Olujić Oldanini vrtovi


Cena:
999 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (227)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 265

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Grozdana Olujić Oldanini vrtoviTvrdi povezIzdavač Bookland"Oldanini vrtovi" je fascinantna knjiga koju je napisala renomirana srpska književnica Grozdana Olujić. Ova knjiga, objavljena 1975. godine, predstavlja remek-delo koje očarava čitatelje svojom bogatom pričom, živopisnim opisima i dubokim emocionalnim slojevima.Radnja romana se odvija u seoskom okruženju na tlu nekadašnje Jugoslavije. Glavni likovi su stari par, Ljubica i Dragoljub, koji zajedno provode svoje dane u skladu sa prirodom i svakodnevnim obavezama. Njihov životni stil je jednostavan, ali ispunjen dubokom ljubavlju prema zemlji, biljkama i životinjama koje ih okružuju.Priča "Oldanini vrtovi" nije samo prikazivanje ruralnog života, već je to putovanje kroz dušu i emocije protagonista. Knjiga prepliće teme kao što su prolaznost vremena, nostalgija za prošlim vremenima, ljubav i odnos prema prirodi. Olujićeva izuzetno vešto prenosi osećanja likova, istovremeno otkrivajući složene psihološke aspekte njihovih karaktera.Uz predivne i slikovite opise prirode, Grozdana Olujić nas vodi kroz mitski svet, tkajući priču koja je duboko ukorenjena u tradiciji, ali istovremeno univerzalna u svom značaju. "Oldanini vrtovi" su mesto susreta prošlosti i sadašnjosti, snova i stvarnosti, oplemenjujući čitateljev duh i otvarajući nove perspektive.Ova knjiga je pravi dragulj srpske književnosti, koja je osvojila srca čitalaca širom sveta. "Oldanini vrtovi" su nezaboravno štivo koje vas uvlači u svoj svet, čineći vas da zadržite dah dok putujete kroz stranice ove nezaboravne priče.3/30

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76024421
Grozdana Olujić Oldanini vrtoviTvrdi povezIzdavač Bookland"Oldanini vrtovi" je fascinantna knjiga koju je napisala renomirana srpska književnica Grozdana Olujić. Ova knjiga, objavljena 1975. godine, predstavlja remek-delo koje očarava čitatelje svojom bogatom pričom, živopisnim opisima i dubokim emocionalnim slojevima.Radnja romana se odvija u seoskom okruženju na tlu nekadašnje Jugoslavije. Glavni likovi su stari par, Ljubica i Dragoljub, koji zajedno provode svoje dane u skladu sa prirodom i svakodnevnim obavezama. Njihov životni stil je jednostavan, ali ispunjen dubokom ljubavlju prema zemlji, biljkama i životinjama koje ih okružuju.Priča "Oldanini vrtovi" nije samo prikazivanje ruralnog života, već je to putovanje kroz dušu i emocije protagonista. Knjiga prepliće teme kao što su prolaznost vremena, nostalgija za prošlim vremenima, ljubav i odnos prema prirodi. Olujićeva izuzetno vešto prenosi osećanja likova, istovremeno otkrivajući složene psihološke aspekte njihovih karaktera.Uz predivne i slikovite opise prirode, Grozdana Olujić nas vodi kroz mitski svet, tkajući priču koja je duboko ukorenjena u tradiciji, ali istovremeno univerzalna u svom značaju. "Oldanini vrtovi" su mesto susreta prošlosti i sadašnjosti, snova i stvarnosti, oplemenjujući čitateljev duh i otvarajući nove perspektive.Ova knjiga je pravi dragulj srpske književnosti, koja je osvojila srca čitalaca širom sveta. "Oldanini vrtovi" su nezaboravno štivo koje vas uvlači u svoj svet, čineći vas da zadržite dah dok putujete kroz stranice ove nezaboravne priče.3/30 76024421 Grozdana Olujić Oldanini vrtovi

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.