pregleda

Čudesni putevi postanka I - Irving Stoun


Cena:
1.519 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,13% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Nije nameravao da okrene svet naglavačke. Želeo je samo da sazna istinu. Ali pre nego što se to desilo, Čarls Darvin uzdrmao je vekovnu veru. Godine 1832, mladi diplomac Kembridža Čarls Darvin odlučuje da prekine porodičnu tradiciju, koja je nalagala da postane lekar ili crkvenjak, i prihvata mesto prirodnjaka na Biglu, brodu Kraljevske mornarice. Nazivali su ga đavolom, proglašavali ludakom, i na kraju slavili kao genija. Njegov je život bio olujno putovanje prepuno otkrića, od trenutka kada je kao mladić otplovio na petogodišnje putovanje oko sveta, do zrelih godina i epohalnih istraživanja najvećih misterija ljudskog porekla. Sada je oživeo u veličanstvenom romanu koji ne oslikava samo njega kao čoveka, već i viktorijansko doba koje ga je iznedrilo, svu dramu i strast koje su ga pratile, kao i predrasude i opasnosti vremena u kojem je živeo.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 71009533
Nije nameravao da okrene svet naglavačke. Želeo je samo da sazna istinu. Ali pre nego što se to desilo, Čarls Darvin uzdrmao je vekovnu veru. Godine 1832, mladi diplomac Kembridža Čarls Darvin odlučuje da prekine porodičnu tradiciju, koja je nalagala da postane lekar ili crkvenjak, i prihvata mesto prirodnjaka na Biglu, brodu Kraljevske mornarice. Nazivali su ga đavolom, proglašavali ludakom, i na kraju slavili kao genija. Njegov je život bio olujno putovanje prepuno otkrića, od trenutka kada je kao mladić otplovio na petogodišnje putovanje oko sveta, do zrelih godina i epohalnih istraživanja najvećih misterija ljudskog porekla. Sada je oživeo u veličanstvenom romanu koji ne oslikava samo njega kao čoveka, već i viktorijansko doba koje ga je iznedrilo, svu dramu i strast koje su ga pratile, kao i predrasude i opasnosti vremena u kojem je živeo. 71009533 Čudesni putevi postanka I - Irving Stoun

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.