pregleda

Sobni bicikl made in Italy


Cena:
12.999 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

orao1 (531)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 554

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Vrsta sprave: Bicikl

Sobni bicikl made in Italy, verovatna starost oko 40 godina, u besprekornom stanju, idealan ne samo za gubljenje kilograma vec i za uredjenje prostora, galerija i kafica, a sama funkcija prilikom vezbanja sem za gubljenje kilograma, pomeranjem volana koji se automatski vraca iz polu lezeceg u sedeci polozaj omogucava da telo dobije fine izvajane misice umesto masnog tkiva, i resavanje svakog problema vezano za kicmu. Mozete da birate i opciju da volan stoji fiksno.


Predmet: 70419313
Sobni bicikl made in Italy, verovatna starost oko 40 godina, u besprekornom stanju, idealan ne samo za gubljenje kilograma vec i za uredjenje prostora, galerija i kafica, a sama funkcija prilikom vezbanja sem za gubljenje kilograma, pomeranjem volana koji se automatski vraca iz polu lezeceg u sedeci polozaj omogucava da telo dobije fine izvajane misice umesto masnog tkiva, i resavanje svakog problema vezano za kicmu. Mozete da birate i opciju da volan stoji fiksno. 70419313 Sobni bicikl made in Italy

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.