pregleda

Crveno-crna jakna


Cena:
900 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Pouzećem
Grad: Vršac,
Vršac
Prodavac

OmBrA007 (20)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 23

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 36
Boja: Crvena
Veličina (USA): S
Proizvođač: Ostalo
Dužina: Kratka
Materijal: Viskoza

Ženska jakna za rano jesenje i kasno prolećno vreme. Prijatna za nošenje, fino zagreva telo i zadržava toplotu. Pogodna za unikatnije kombinacije nošenja odevnih predmeta. Na prednjem delu se nalaze dva dzepa sa rajfešlusima i zakopčavanjem uz pomoć rajfešlusa. Na zadnjem delu ima kapuljača koja se može skinuti i ponovo zakopčati uz pomoć rajfešlusa. Kapuljača je većih dimenzija i može da štiti od hladnoće i kiše. Dužina jakne je do vrhova kukova, a rukavi su dugački.

Način slanja robe:
Pošta, Poste Express

Način plaćanja robe:
Pouzećem

Predmet: 54330755
Ženska jakna za rano jesenje i kasno prolećno vreme. Prijatna za nošenje, fino zagreva telo i zadržava toplotu. Pogodna za unikatnije kombinacije nošenja odevnih predmeta. Na prednjem delu se nalaze dva dzepa sa rajfešlusima i zakopčavanjem uz pomoć rajfešlusa. Na zadnjem delu ima kapuljača koja se može skinuti i ponovo zakopčati uz pomoć rajfešlusa. Kapuljača je većih dimenzija i može da štiti od hladnoće i kiše. Dužina jakne je do vrhova kukova, a rukavi su dugački. 54330755 Crveno-crna jakna

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.