pregleda

Etno jakna Indija


Cena:
4.000 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Zemun,
Beograd-Zemun
Prodavac

savden (154)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 197

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Bela
Veličina (USA): M
Veličina (evropska): Nepoznata
Dužina: Kratka
Materijal: Pamuk
Proizvođač: Ručni rad

Nova jakna u etno stilu, ručno pravljena u Indiji. Jakna je bele boje osim što napred pri dnu prelazi u toplo žutu boju, leđa, rukavi i gornji deo su beli. Mislim da je napravljena od pamuka, ali možda je i konoplja ili čak lan, u svakom slučaju malo grublji materijal spolja, unutra je postavljena. Ima kapuljaču. Mogu da je nose i muškarci i žene. Doneseno sa putovanja iz Indije i nikad nošena. Veličina M ka L.

Postavite pitanje u vezi predmeta pre nego što ga licitirate. Budite sigurni da licitirate onaj predmet i njegovo stanje u kome vam on zaista i treba. Predmet šaljem posle uplate ili pouzećem isključivo uz prethodni dogovor. Troškove poštarine i slanja snosi kupac, osim u slučaju ako je na predmetu aktivirana opcija Besplatna dostava. Knjige šaljem kao tiskovinu, cena 100din.

Predmet: 36546011
Nova jakna u etno stilu, ručno pravljena u Indiji. Jakna je bele boje osim što napred pri dnu prelazi u toplo žutu boju, leđa, rukavi i gornji deo su beli. Mislim da je napravljena od pamuka, ali možda je i konoplja ili čak lan, u svakom slučaju malo grublji materijal spolja, unutra je postavljena. Ima kapuljaču. Mogu da je nose i muškarci i žene. Doneseno sa putovanja iz Indije i nikad nošena. Veličina M ka L. 36546011 Etno jakna Indija

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.