pregleda

štepana jaknica


Cena:
711 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Zrenjanin,
Zrenjanin
Prodavac

cele1 (124)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 139

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Uzrast / Visina: 2 godine (92 cm)
Boja: Narandžasta
Namenjeno za: Devojčice

Lepa, kvalitetna, zimska, štepana jakna za devojčice, na cibzar (ispravan). Ima kapuljaču koja se skida na cibzar i dva dzepa spreda. U kapuljači je učkur pa se kapuljača moze stegnuti. Boja na slikama nije skroz verodostojna jer je slikana pod sijalicom. Boja je lepa narandzasta, odnosno tamna kajsija. Jakna nema nikakvu etiketu tako da sam uzrast/visinu odabrala otprilike. Stoga se vodite merama: pazuh 36 cm, duzina 41 cm, rukavi spolja 30 cm, rukavi unutra 22 cm. Čista je, oprana, bez fleka i oštećenja.

Ne šaljem u inostranstvo.

Predmet: 53196645
Lepa, kvalitetna, zimska, štepana jakna za devojčice, na cibzar (ispravan). Ima kapuljaču koja se skida na cibzar i dva dzepa spreda. U kapuljači je učkur pa se kapuljača moze stegnuti. Boja na slikama nije skroz verodostojna jer je slikana pod sijalicom. Boja je lepa narandzasta, odnosno tamna kajsija. Jakna nema nikakvu etiketu tako da sam uzrast/visinu odabrala otprilike. Stoga se vodite merama: pazuh 36 cm, duzina 41 cm, rukavi spolja 30 cm, rukavi unutra 22 cm. Čista je, oprana, bez fleka i oštećenja. 53196645 štepana jaknica

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.