pregleda

Bori Imre A magyar irodalom modern iranyai I.


Cena:
800 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Novi Kneževac,
Novi Kneževac
Prodavac

lajcak01 (3422)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 25815

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Autor: Domaći
Vrsta: Istorija svetske književnosti
Jezik: Mađarski

Másfél évtizeddel ezelőtt jelent meg Bori Imre háromkötetes munkája a magyar irodalmi avantgarde-ról. Új szempontokkal gazdagította az irodalomkutatást, új fejezetet nyitott a magyar irodalomtörténetben, s megbolygatta az addig érvényes rendszert és mércéket. Az azóta eltelt időben a neves irodalomtörténész folytatta munkáját, sőt mélyebbre ásott, s kereste a modern magyar irodalom gyökereit. Ennek a munkájának az eredményeit tárja elénk újabb művében, melynek első kötetét tartja kezében az olvasó. Arany János, Madách Imre, Jókai Mór, Vajda János, Reviczky Gyula, Komjáthy Jenő munkásságának ez ideig kevésbé megvilágított oldalát, fel nem fedezett rétegét mutatja be, eddig kevéssé vizsgált és nem kellőképpen értékelt írókra (Asbóth János, Czóbel Minka) irányítja a figyelmet, új nézőpontokat érvényesít, a megújulás elemeit fedezi fel az írók műveiben, a korszerűség és az európaiság jegyeit találja meg és emeli ki majd másfél évszázad magyar irodalmában, s evvel megveti irodalmunk modern megközelítésének, szélesebb látóhatárú értékelésének alapjait.

Uplata na racun u Intezi :
160-5600100515909-65
Pouzecem ne saljem !
KOVANICE NE SALJEM U INOSTRANSTVO !

Placanje iz inostranstva : Western Union,RIA,MoneyGram,Vrednostno Pismo,Medjunarodna Postanska Uputnica. PayPal (za manje iznose samo!)

SERIJSKI BROJEVI KOD UNC NOVCANICA MOGU DA SE RAZLIKUJU OD ONIH SA SLIKA OSIM KAD JE POSEBNO NAZNACENO KOJA JE SERIJA ILI BROJ U PITANJU !


Predmet: 37676603
Másfél évtizeddel ezelőtt jelent meg Bori Imre háromkötetes munkája a magyar irodalmi avantgarde-ról. Új szempontokkal gazdagította az irodalomkutatást, új fejezetet nyitott a magyar irodalomtörténetben, s megbolygatta az addig érvényes rendszert és mércéket. Az azóta eltelt időben a neves irodalomtörténész folytatta munkáját, sőt mélyebbre ásott, s kereste a modern magyar irodalom gyökereit. Ennek a munkájának az eredményeit tárja elénk újabb művében, melynek első kötetét tartja kezében az olvasó. Arany János, Madách Imre, Jókai Mór, Vajda János, Reviczky Gyula, Komjáthy Jenő munkásságának ez ideig kevésbé megvilágított oldalát, fel nem fedezett rétegét mutatja be, eddig kevéssé vizsgált és nem kellőképpen értékelt írókra (Asbóth János, Czóbel Minka) irányítja a figyelmet, új nézőpontokat érvényesít, a megújulás elemeit fedezi fel az írók műveiben, a korszerűség és az európaiság jegyeit találja meg és emeli ki majd másfél évszázad magyar irodalmában, s evvel megveti irodalmunk modern megközelítésének, szélesebb látóhatárú értékelésének alapjait. 37676603 Bori Imre A magyar irodalom modern iranyai I.

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.