pregleda

Sekvent BRC isprarivač Genius 1200 mbar sa papirima


Cena:
7.700 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Mirijevo,
Beograd-Zvezdara
Prodavac

kupinovo2000 (372)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 448

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Za marku : Honda
Za model: Honda Accord

BRC isparivač jedan od jačih ima sve na slikama po ovoj ceni samo Isparivač skinut sa honde acord 2000cm-nije mogla preko da prođe atest pa je skinut ceo sistem malo korišćen ima i dizne ,kablovi,prekidač ECU itd.ali na drugom oglasu

Sve komponente su detaljno testirane i ispravne garantujem samo za lično preuzimanje kada se kupac uveri lično da je ispravno i posle šta će raditi njegov problem kome neodgovara neka nekupuje!!!
Rok za lično preuzimanje 3 dana!!!Nešaljem na kosovo,bosnu,hrvatsku crnu gooooru da gore nemože biti!!!
NEKORISTIM OPCIJU POPUSTA.Cene su takve zbog provizija koje nisu male na drugim oglasima su manje cene gde oglašavam.!!!
Moguće slanje pouzećem zavisi od moje procene.Da bi se slalo pouzećem možda kupac mora imati barem 10 pozitivnih ocena od različitih prodavaca bez negativnih!!!Kupac plaća poštarinu!!!

Predmet: 65739361
BRC isparivač jedan od jačih ima sve na slikama po ovoj ceni samo Isparivač skinut sa honde acord 2000cm-nije mogla preko da prođe atest pa je skinut ceo sistem malo korišćen ima i dizne ,kablovi,prekidač ECU itd.ali na drugom oglasu 65739361 Sekvent BRC isprarivač Genius 1200 mbar sa papirima

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.