pregleda

DUGA SARENA HALJINA OD VODENE LIKRE XXL


Cena:
1.260 din
Želi ovaj predmet: 19
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Beograd-Savski venac,
Beograd-Savski venac
Prodavac

Olja_Prodanovic (418)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 605

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Veličina (evropska): 50
Boja: Šarena
Veličina (USA): XXL
Proizvođač: Ostalo
Materijal: Ostalo
Gornji deo: Bez rukava
Dužina: Maxi

Dugacka haljina od jako prijatnog materijala vodene likre koji lepo pada i ne guzva se,camac izrez oko vrata,prelivi ljubicaste,krem,lila i braon boje.Na ledjima uzduz ima belu siru straftu(vidi se na slici)u tkanju materijala.U sirini grudi je 58cm,struk 56cm,pa se diskretno siri preko kukova na 60cm,duzine je 144cm.Medjumojim predmetima mozete naci veliki izbor haljina po povoljnim cenama,pogledajte.

`TERRANOVA` ttexas suknja odlicnog kroja duzine do kolena(malo iznad),pozadi ima slic i rajsfelsus zakopcavanje,napred sa strane dzepici...Poluobim u struku je 42cm,u kuku 48cm i duzina 50cm.Medju mojim predmetima mozete naci veliki izbor texas suknji i drugih potpuno ocuvanih i skroz novih po povoljnim cenama,pogledajte ako ste zainteresovani!

Predmet: 54207343
Dugacka haljina od jako prijatnog materijala vodene likre koji lepo pada i ne guzva se,camac izrez oko vrata,prelivi ljubicaste,krem,lila i braon boje.Na ledjima uzduz ima belu siru straftu(vidi se na slici)u tkanju materijala.U sirini grudi je 58cm,struk 56cm,pa se diskretno siri preko kukova na 60cm,duzine je 144cm.Medjumojim predmetima mozete naci veliki izbor haljina po povoljnim cenama,pogledajte. 54207343 DUGA SARENA HALJINA OD VODENE LIKRE XXL

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.