pregleda

Kutija/tabure za odlaganje stva 85x45x45, boja po zelji


Cena:
6.200 din
Želi ovaj predmet: 5
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Loznica,
Loznica
Prodavac

frida2 (838)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 931

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Sofa

Pravimo tabure za posteljinu, u boji koja vama odgovara. U ponudi imamo plis, mebla I eko koza. Dimenzije naseg standardnog modela su 85x45x45 I on kosta 6200 din. Mozete da borate ukrasnu snalu za otvaranje Ili platneni kajis. Moze da se poruci u dimenzijama po zelji, I u zavisnosti od toga se formira cena. Namenjeno je I za sedenje. Rok za isporuku je 5 dana. Saljemo Aks-om I placanje je pouzecem

Molim Vas da dobro pogledate predmet i da me pitate sve sto Vas interesuje u vezi predmeta kako bismo izbegli bilo kakav nesporazum. Troskove dostave snosi kupac. Robu saljem u najkracem mogucem roku.
U cilju obostranog interesa i zadovoljstva spremna sam na kompromis ukoliko dodje do problema. Sva ostecenja prilikom transporta idu na teret kupca.

Predmet: 65302849
Pravimo tabure za posteljinu, u boji koja vama odgovara. U ponudi imamo plis, mebla I eko koza. Dimenzije naseg standardnog modela su 85x45x45 I on kosta 6200 din. Mozete da borate ukrasnu snalu za otvaranje Ili platneni kajis. Moze da se poruci u dimenzijama po zelji, I u zavisnosti od toga se formira cena. Namenjeno je I za sedenje. Rok za isporuku je 5 dana. Saljemo Aks-om I placanje je pouzecem 65302849 Kutija/tabure za odlaganje stva 85x45x45, boja po zelji

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.