pregleda

Garnitura trosed i dvosed


Cena:
14.000 din (Predmet je prodat)
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Milta021 (101)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 109

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana



Tip: Trosed

Trosed i dvosed na izvlačenje u odličnom, očuvanom stanju. Izvlači se po sistemu `knjige` samo se preklopi dušek. Ispod troseda kao i ispod dvoseda je kutija za posteljinu (dvodelna). Materijal je eko koža/štof. Trosed ima 3, a dvosed dva jastuka (sa jedne strane eko koža a sa druge štof)

Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati preko poruka. Licno preuzimanje u Novom Sadu. Knjige šaljem preporučenom tiskovinom nakon uplate. TROŠKOVE POŠTARINE SNOSI KUPAC!Kod odeće i obuće nema zamene, brojevi i mere su jasno naznačene.

Predmet: 59302167
Trosed i dvosed na izvlačenje u odličnom, očuvanom stanju. Izvlači se po sistemu `knjige` samo se preklopi dušek. Ispod troseda kao i ispod dvoseda je kutija za posteljinu (dvodelna). Materijal je eko koža/štof. Trosed ima 3, a dvosed dva jastuka (sa jedne strane eko koža a sa druge štof) 59302167 Garnitura trosed i dvosed

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.