pregleda

Muzicka igracka iz 1986.


Cena:
3.600 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: CC paket (Pošta)
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Aleksinac,
Aleksinac
Prodavac

Materijal: Ostalo
Originalnost: Original
Kulturno dobro: Predmet koji prodajem nije kulturno dobro ili ovlašćena institucija odbija pravo preče kupovine
Detaljno stanje: Vrlo dobro

Muzicka igracka iz 1986. proizvodjac Enesco, Macao. Muzicki mehanizam japanskog brenda Sankyo, ispravan, svira melodiju `Toy symphony`. Mehanizam se navija i moze se aktivirati ili zaustaviti pomeranjem poluge na kojoj je glava konjica. Postamenti sa cigrom i grenadirima rotiraju, dok na trecem nedostaje figura devojcice, nedostaje i medvedic u desnom prednjem uglu, polomljena je i desna kopcica na poklopcu. Dimenzije kovcezica su 17.5 x 10 x 10 cm, ukupna visina 19 cm.

troskovi transporta su na teret kupca, novim clanovima i negativcima slanje posle uplate

Predmet: 76823125
Muzicka igracka iz 1986. proizvodjac Enesco, Macao. Muzicki mehanizam japanskog brenda Sankyo, ispravan, svira melodiju `Toy symphony`. Mehanizam se navija i moze se aktivirati ili zaustaviti pomeranjem poluge na kojoj je glava konjica. Postamenti sa cigrom i grenadirima rotiraju, dok na trecem nedostaje figura devojcice, nedostaje i medvedic u desnom prednjem uglu, polomljena je i desna kopcica na poklopcu. Dimenzije kovcezica su 17.5 x 10 x 10 cm, ukupna visina 19 cm. 76823125 Muzicka igracka iz 1986.

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.