pregleda

Moderne farmerice kao NOVE vel. 29


Cena:
1.080 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Šabac,
Šabac
Prodavac

Veličina (evropska): 38
Veličina (USA): M
Boja: Plava
Proizvođač: Ostalo
Materijal: Teksas

Moderne teksas farmerice Long RIse Slim Fit koje sam dobila iz inostranstva i nosila sam ih samo 2-3 puta, kada sam imala više kilograma nego danas. Otrpilike sam ih nosila kada sam imala oko 54 kilograma. A visoka sam 162 cm i bile su mi podugačke, ali ih nisam skraćivala, već sam ih nosila da se naboraju. Farmerice uopšte nemaju tragove nošenja - to se vidi i po etiketama u unutrašnjosti (na slici). Na etiketi piše da je veličina 29 (vidi se i na slici). Lepo izgledaju uživo, daju savršen izgled zadnjice, napred su prosečene na kolenima, moderan komad. Nisu tanke.

Dostava se vrši brzom poštom ili ličnim preuzimanjem (Šabac).

Predmet: 69525505
Moderne teksas farmerice Long RIse Slim Fit koje sam dobila iz inostranstva i nosila sam ih samo 2-3 puta, kada sam imala više kilograma nego danas. Otrpilike sam ih nosila kada sam imala oko 54 kilograma. A visoka sam 162 cm i bile su mi podugačke, ali ih nisam skraćivala, već sam ih nosila da se naboraju. Farmerice uopšte nemaju tragove nošenja - to se vidi i po etiketama u unutrašnjosti (na slici). Na etiketi piše da je veličina 29 (vidi se i na slici). Lepo izgledaju uživo, daju savršen izgled zadnjice, napred su prosečene na kolenima, moderan komad. Nisu tanke. 69525505 Moderne farmerice kao NOVE vel. 29

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.