pregleda

Klub Žilijet, Saša Grej


Cena:
400 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
CC paket (Pošta)
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Volja (323)

95% pozitivnih ocena

Pozitivne: 429

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Ketrin, studentkinja filmske režije, ima jednu tajnu: dugo potiskivan san, izvor svih njenih seksualnih fantazija. San ispunjen željama kojih se stidi. A ti živopisni snovi napokon nalaze način da joj prodru u svakodnevni život. Jedne noći, u jednom klubu, upoznaje muškarca koji je uvodi u čudan svet. I uskoro je uvučena u Klub Žilijet, ekskluzivno tajno društvo u kome se istražuju najdublje, najmračnije fantazije. Ali kad se jednom uđe u taj svet ‒ nema povratka.

Placanje pouzecem, ili uplatom na račun pre slanja. Slanje isključivo Post Expresom. Mogućnost ličnog preuzimanja u Novom Sadu po dogovoru.Srecna kupovina!

Predmet: 77761825
Ketrin, studentkinja filmske režije, ima jednu tajnu: dugo potiskivan san, izvor svih njenih seksualnih fantazija. San ispunjen željama kojih se stidi. A ti živopisni snovi napokon nalaze način da joj prodru u svakodnevni život. Jedne noći, u jednom klubu, upoznaje muškarca koji je uvodi u čudan svet. I uskoro je uvučena u Klub Žilijet, ekskluzivno tajno društvo u kome se istražuju najdublje, najmračnije fantazije. Ali kad se jednom uđe u taj svet ‒ nema povratka. 77761825 Klub Žilijet, Saša Grej

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.