pregleda

Dimitrino & co 1900. limena kutija za cigarete


Cena:
5.500 din
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Niš-Medijana,
Niš-Medijana
Prodavac

Detaljno stanje: Dobro

Antikvarna limena kutija za cigarete (današnja paklica), proizvođača Dimitrino & co iz Kaira (Egipat). Datira s početka XX veka, između 1900. i 1930. godine. Sadržala je 50 cigareta marke „Flirt“ u periodu kada su Egipatske cigarete bile jako popularne u Evropi i Severnoj Americi. Kompanija Dimitrino & co bila je jedna od najvećih egipatskih proizvođača u periodu od 1897. do 1952. Nakon toga su duvanske kompanije nacionalizovane. Kutija je limena i generalno u dobrom stanju, veličine 12x8x2.4cm. Nema strukturalnih oštećenja. Poklopac funkcioniše. Sva obeležja su sačuvana, ali su godine starosti vidljive. Retka je, a jedina ovakva (prema podacima dostupnim na internetu) se može pronaći u Nemačkom istorijskom muzeju u Berlinu.

Predmet je kao na slikama. Za oštećenja prilikom transporta ne odgovaram, ali ću se potruditi da ga upakujem koliko god je to moguće dobro, kako do oštećenja ne bi ni došlo. Pogledajte slike pažljivo, a dodatne informacije o predmetu i sve informacije u vezi sa kupovinom možete dobiti porukom preko Kupinda. Ne šaljem u inostranstvo.
Dogovor oko cene je takođe moguć, sve što treba je da pošaljete poruku.
Troškove dostave snosi kupac.
Lično samo u Nišu.



Predmet: 77326677
Antikvarna limena kutija za cigarete (današnja paklica), proizvođača Dimitrino & co iz Kaira (Egipat). Datira s početka XX veka, između 1900. i 1930. godine. Sadržala je 50 cigareta marke „Flirt“ u periodu kada su Egipatske cigarete bile jako popularne u Evropi i Severnoj Americi. Kompanija Dimitrino & co bila je jedna od najvećih egipatskih proizvođača u periodu od 1897. do 1952. Nakon toga su duvanske kompanije nacionalizovane. Kutija je limena i generalno u dobrom stanju, veličine 12x8x2.4cm. Nema strukturalnih oštećenja. Poklopac funkcioniše. Sva obeležja su sačuvana, ali su godine starosti vidljive. Retka je, a jedina ovakva (prema podacima dostupnim na internetu) se može pronaći u Nemačkom istorijskom muzeju u Berlinu. 77326677 Dimitrino &;;; co 1900. limena kutija za cigarete

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.