pregleda

Mcdonalds disney Snezana i 7 patuljaka igracka


Cena:
590 din
Stanje: Kolekcionarski primerak
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Niš-Pantelej,
Niš-Pantelej
Prodavac

Materijal: Plastika
Detaljno stanje: Vrlo dobro

Disney igracka kupljena u Mcdonalds-u 2001god.U kolicima se stavi patuljak i kada se pritisne jelen iza,kolica odbace patuljka.Igracka radi.Na slikama sam stavila patuljka da bi se videlo kako izgleda,ali nemam patuljka koji ide uz ovu igracku,prodaje se bez patuljka.Moze da se spoji sa drugim igrackama iz site kolekcije,na slici je prikazano kako izgleda kada se spoje,cena je samo za ovu igracku.

Saljem post expressom ili licno preuzimanje.

Predmet: 75009669
Disney igracka kupljena u Mcdonalds-u 2001god.U kolicima se stavi patuljak i kada se pritisne jelen iza,kolica odbace patuljka.Igracka radi.Na slikama sam stavila patuljka da bi se videlo kako izgleda,ali nemam patuljka koji ide uz ovu igracku,prodaje se bez patuljka.Moze da se spoji sa drugim igrackama iz site kolekcije,na slici je prikazano kako izgleda kada se spoje,cena je samo za ovu igracku. 75009669 Mcdonalds disney Snezana i 7 patuljaka igracka

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.