pregleda

Rocky Grey 33x33 - Keramika Kanjiža


Cena:
1.134 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: 2 godine
Isporuka: BEX
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Kubakeramika (64)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 110

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Kolekcija: ROCKY Kvalitet: I klasa Vrsta: Podna keramička pločica Namena: Oblaganje unutrašnjih i spoljnih podnih površina Površina: Mat Proizvodjač: Keramika Kanjiža Zemlja porekla: Republika Srbija

Plaćanje se vrši na osnovu prethodno izdatog predračuna, koji je ujedno rezervacija i potvrda da na lageru prodavaca ima dovoljna količina tražene robe. Roba koja nije podložana oštećenju u transportu, zapaljiva ili na bilo koji način štetna, i ima vrednost manju od 10.000,00 šalje se brzom poštom na adresu kupca. Rok isporuke ovih pošiljaka je 24 sata u odnosu na vreme predaje kurirskoj službi u našem skladištu. U ovaj rok ne ulaze neradni dani kurirskih službi kada iste ne vrše prijem i predaju pošiljaka. Roba koja je podložna lomu, oštećenju, šalje se kao paletizovana (obezbedjena i osigurana pošiljka), posebnim vozilima kurirske službe Post Express. Rok isporuke ovih pošiljaka, na teritoriji Srbija je 10 dana, u odnosu na dan uplate predračuna. Istovar ove vrste robe na mestu prijema obezbedjuje kupac. Naknada za isporuku ove vrste robe, na području Beograda, za račune, vrednosti manje od 30.000,00 dinara je 1.500,00 dinara. Isporuka robe vrednosti veće od 30.000,00 dinara, na teritoriji Beograda je besplatna. U usluga isporuke nije uključeno iznošenje robe iz vozila i unošenje robe u poslovni, odnosno stambeni prostor kupca. Usluga isporuke podrazumeva dovoženje robe na adresu kupca, na mesto gde dostavno vozilo prodavca može da se parkira.
Lično preuzimanje robe se vrši treći dan, po izvršenoj uplati, u skladištu prodavca, na adresi Zrenjaninski put 43, 11210 Beograd (Krnjača). Radno vreme skladišta je od 08,00 - 15,00 časova. Nedelja je neradni dan.

Predmet: 52958081
Kolekcija: ROCKY Kvalitet: I klasa Vrsta: Podna keramička pločica Namena: Oblaganje unutrašnjih i spoljnih podnih površina Površina: Mat Proizvodjač: Keramika Kanjiža Zemlja porekla: Republika Srbija
52958081 Rocky Grey 33x33 - Keramika Kanjiža

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.