pregleda

Ženske crne kožne čizme


Cena:
3.500 din
Želi ovaj predmet: 4
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Lično
Grad: Kikinda,
Kikinda
Prodavac

Dužina gazišta: -
Broj: 39
Boja: Crna
Proizvođač: BN Bos
Tip: Duboke
Materijal: Koža
Vrsta gazišta: Štikla

Ženske crne duboke čizme od prirodne kože, nošene nekoliko puta, nakon čega su samo stajale u ormanu. Bez oštećenja. Imaju debelu štiklu obima 12 cm, visine 10 cm. Imaju kožnu saru sa nitnama i alkom od mesinga, i sa dva kamena u tirkiznoj boji. Sara može da se skine. Kupljene u prodavnici BN Bos, početna cena im je bila 9.900 dinara, plaćene su na popustu 6.930 dinara.

Lično preuzimanje moguće u Kikindi, u drugom slučaju preporučujem uplatu na račun nakon koje Vam predmet šaljem Post expresom, pošto će Vas tako poštarina izaći manje nego da platite pouzećem.

Predmet: 30731609
Ženske crne duboke čizme od prirodne kože, nošene nekoliko puta, nakon čega su samo stajale u ormanu. Bez oštećenja. Imaju debelu štiklu obima 12 cm, visine 10 cm. Imaju kožnu saru sa nitnama i alkom od mesinga, i sa dva kamena u tirkiznoj boji. Sara može da se skine. Kupljene u prodavnici BN Bos, početna cena im je bila 9.900 dinara, plaćene su na popustu 6.930 dinara. 30731609 Ženske crne kožne čizme

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.