pregleda

Batine crne kozne cizme (original)


Cena:
2.400 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Nekorišćen sa felerom
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Vračar,
Beograd-Vračar
Prodavac

axel (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 0

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Dužina gazišta: 24cm
Broj: 38
Boja: Crna
Proizvođač: Bata
Tip: Duboke
Materijal: Koža
Vrsta gazišta: Štikla

Original BATINE kozne elegantne spicaste cizme sa visokom potpeticom i diskretnim sitnim nitnama,sa malom masnicom koja se nalazi sa strane ( sto se moze videti u prilozenom na fotografijama) kupljene u Nemackoj.Upakovane u original kutiji i kesi sa cenom od 129.90 eur.Od prirodne su koze.Prodajem ih po znatno nizoj ceni,nego sto im je prava vrednost,jer se sa unutrasnje strane koza delimicno ostetila od stajanja,ali se to ne vidi sa spoljasnje strane,tako da spolja izgledaju potpuno ok i moderno.

MOLIM VAS DA PROCITATE USLOVE PRODAJE-ukoliko Vam isti ne odgovaraju, nemojte obavljati kupovinu. ROBU NIJE MOGUCE PROBATI i RAZGLEDATI-na oline prodaji smo.
Robu saljem nakon uplate kupca,najkasnije za tri radna dana, samo SLUZBOM KOJU SAM OZNACILA.NE SALJEM PRE UPLATE,pouzecem!
Ocekujem da me kontaktirate najkasnije za tri dana od kupovine kao i da placanje obavite za maksimum 10 dana,kako stoji u pravilniku KUPINDA.
LICNO PREUZIMANJE NE PODRAZUMEVA DA VAM JA DOSTAVLJAM ROBU NA VASU ADRESU!
Licno preuzimanje moguce svakog dana ,po prethodnom dogovoru putem mob. u centru BEOGRADA.Pitajte putem e-maila sve sto Vas zanima,a sto nije napisano,rado cu Vam odgovoriti.
KUPOVINOM POTVRDJUJETE DA STE PROČITALI KOMPLETAN OPIS PREDMETA KAO I USLOVE PREUZIMANJA,SLANJA I PLAĆANJA I DA STE SA NJIMA SAGLASNI.
ZATO PRE KUPOVINE PAŽLJIVO PROČITAJTE TEKST:
CENA POŠTARINE je okvirna i placate je kuriru ili postaru.Kupljeni artikal šaljem posle Vaše uplate PostNet-om ili licno .
Troškove poštarine snosi kupac.VAN SRBIJE ne saljem.
Rokovi za preuzimanje,uplatu i slanje predmeta regulisani su pravilnikom Kupinda,molim da ih postujete .
Za sva pitanja,mozete me kontaktirati putem e-maila i pitati sve sto Vas zanima za postavljeni predmet.

Predmet: 10964210
Original BATINE kozne elegantne spicaste cizme sa visokom potpeticom i diskretnim sitnim nitnama,sa malom masnicom koja se nalazi sa strane ( sto se moze videti u prilozenom na fotografijama) kupljene u Nemackoj.Upakovane u original kutiji i kesi sa cenom od 129.90 eur.Od prirodne su koze.Prodajem ih po znatno nizoj ceni,nego sto im je prava vrednost,jer se sa unutrasnje strane koza delimicno ostetila od stajanja,ali se to ne vidi sa spoljasnje strane,tako da spolja izgledaju potpuno ok i moderno. 10964210 Batine crne kozne cizme (original)

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.