pregleda

Plasticni ofingeri 50 kom. sirine 45 cm


Cena:
300 din
Želi ovaj predmet: 2
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: CC paket (Pošta)
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Lično
Grad: Temerin,
Temerin
Prodavac

MrDusko (2058)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 9007

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Čiviluk

Plasticni ofingeri 50 kom. sirine 45 cm.

Cena je za 50 kom.

Uplate na racun 205900101940029773 komercijalna banka

VAZNO

NE SALJEM POUZECEM !!!!!!!!!!!!!!!

Ako vam to ne odgovara, molim vas da ne kupujete kod mene !!!!!!!!!!!

POSTARINU PLACA KUPAC !!!!!!!!
Kupovina se obavlja klikom na taster `Kupi odmah`, a zatim odaberite količinu, način slanja i kliknite na taster `Potvrdite kupovinu`. Na taj način ste artikal rezervisali za sebe. Naručivanje artikala preko poruka je najstrožije zabranjeno pravilima Kupinda i može dovesti i do suspenzije naloga. Preporučenim pismom više ne šaljem,pošto u zadnje vreme sve više tako poslatih pošiljki zaluta i uprkos pokretanju potrage,što se također plaća,nikada ne budu pronađene.Šaljem kao CC paket,nakon uplate za kupljene predmete i semena,također poštom,a poštarinu kao i kod postexpresa plaćate po prijemu pošiljke i iznosi 200 din. za semena. Postexpress se placa unapred za seme,a postarinu placate po prijemu posiljke.

Nakon kupovine OBAVEZNO mi porukom potvrdite kako želite da vam šaljem, roba se ne šalje dok ne potvrdite. Birate jedan od 2 moguća načina:

Postexpress nakon uplate na račun (poštarina od 300 din pa na više, jeftinije je jer nema provizija na vrednost pošiljke i provizije za prenos novca), pošiljka stiže narednog dana nakon slanja
2. način , slanje kao CC paket,sve opcije su kao kod postexpresa, sa tim što pošiljka stiže za dva, tri dana i što je poštarina znatno manja...(200 din. pa na više)

Ostalim kurirskim službama ne šaljem jer nisam u mogućnosti da ceo dan kod kuće čekam kurira, a pokazali su se i kao nepouzdani.

Broj računa za uplatu je 205-9001019400297-73 Komercijalna banka. Ostale podatke ćete dobiti od kupinda nakon obavljene kupovine. Nakon uplate javite porukom da ste uplatili.

Rok za kupoprodaju je 8 dana po pravilima Kupinda, osim ako se ne dogovorimo drugačije. U tih 8 dana biste morali da budete u mogućnosti da preuzmete pošiljku na adresi jer ja ne mogu znati precizno kad će vam pošta dostaviti.

Za kontakt vas molim da ide preko Kupindo poruka, zbog obaveza nisam uvek u mogućnosti da se javim na telefon, a razmenom poruka preko Kupinda ostaje dokaz o našoj komunikaciji u njihovoj bazi i zaštićeni smo i vi i ja.

Ako želite lično preuzimanje OBAVEZNO pre kupovine pitajte porukom da li je izvodljivo. Lično preuzimanje je moguće samo na mojoj adresi koju dobijate od sajta prilikom kupovine.

Za inostranstvo ne šaljem.
Takođe, od nedavno semenski materijal se ne može poslati ni na područje Kosova i Metohije.

Sva semena su uglavnom moje proizvodnjei saljem ih u zip kesicama,vece kolicine semena iste vrste saljem u istoj kesici, a vise vrsta narucenog semena saljem jednom posiljkom.

Molim vas da pre kupovine proverite da li su vam podaci tačni, kao kupac u obavezi ste da imate tačne podatke. Ako živite u zgradi sa više stanova morate u adresi navesti i broj zgrade i broj stana, bez broja stana pošta se vraća pošiljaocu, a ja ne preuzimam vracene posiljke i kupcu dajem negativnu ocenu zbog povratka provizije koju sajt naplacuje automatski za prodate predmete.

Ako kraće uputstvo iz opisa predmeta nije dovoljno, mogu vam poslati dodatno uputstvo preko Kupindo poruke. Štampana uputstva nisam u mogućnosti da šaljem sa semenom.

Molim vas da se pridržavate svih pravila Kupinda, pre svega pravila o rokovima za kontakt i kupoprodaju i za tačnost podataka.

AKO VAM TO NE ODGOVARA< MOLIM VAS DA NE KUPUJETE KOD MENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!


Predmet: 67437521
Plasticni ofingeri 50 kom. sirine 45 cm.

Cena je za 50 kom.

Uplate na racun 205900101940029773 komercijalna banka

VAZNO

NE SALJEM POUZECEM !!!!!!!!!!!!!!!

Ako vam to ne odgovara, molim vas da ne kupujete kod mene !!!!!!!!!!!
67437521 Plasticni ofingeri 50 kom. sirine 45 cm

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.