pregleda

Cipele mokasine 40 + PTT gratis


Cena:
3.500 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Bor,
Bor
Prodavac

Dužina gazišta: 25.5 cm
Broj: 40
Boja: Bež
Proizvođač: Ostalo
Tip: Plitke
Vrsta gazišta: Ravne
Materijal: Veštačka koža

Potpuno nove moderne mokasine. Lagane su i preudobne. Imaju zlatni lanac koji je dobro pričvršćen i daje dodatnu elegantnu notu cipelama. Savršene su kako za posao tako i za svakodnevne outfite. Odgovara broju 40, gazište 25,5 cm. Materijal je veštačka koža, ali su jako dobro izrađene, kao da su od prave kože. Lako se održavaju jer nisu od antilopa ili prevrnute kože, tako da su pogodne i za kišovite uslove.


Predmet: 74876805
Potpuno nove moderne mokasine. Lagane su i preudobne. Imaju zlatni lanac koji je dobro pričvršćen i daje dodatnu elegantnu notu cipelama. Savršene su kako za posao tako i za svakodnevne outfite. Odgovara broju 40, gazište 25,5 cm. Materijal je veštačka koža, ali su jako dobro izrađene, kao da su od prave kože. Lako se održavaju jer nisu od antilopa ili prevrnute kože, tako da su pogodne i za kišovite uslove. 74876805 Cipele mokasine 40 + PTT gratis

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.