pregleda

Mario Bologna kožne salonke, novo original


Cena:
11.940 din (Predmet je prodat)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Beograd-Stari grad,
Beograd-Stari grad
Prodavac

petisa0402 (453)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 750

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Materijal: Koža
Proizvođač: Mario Bologna
Tip: Plitke
Vrsta gazišta: Štikla

Nove crne italijanske Mario Bologna cipele, original kao i sve stvari na oba moja profila. Salonke cele od kože spolja antilop koža, unutra i dole koža. Izuzetno elegantne sa kristalom žuto bronzane boje elegantno uokviren u ukras forme trougla. Klasičan italijanski 37 broj, dužina gazišta 24cm, visina pete 11cm. Pogodne za svečane prilike, a meni se odlično uklapaju i sa džinsom. Kupujete ih u originlanoj kutiji, sa dust bag-om ( sve kao na fotografijama). Perfektan večan komad obuće.

Za skuplje, kabaste predmete preferiram isključivo lično preuzimanje kako bi ste pregledali šta kupujete.

Predmet: 19666141
Nove crne italijanske Mario Bologna cipele, original kao i sve stvari na oba moja profila. Salonke cele od kože spolja antilop koža, unutra i dole koža. Izuzetno elegantne sa kristalom žuto bronzane boje elegantno uokviren u ukras forme trougla. Klasičan italijanski 37 broj, dužina gazišta 24cm, visina pete 11cm. Pogodne za svečane prilike, a meni se odlično uklapaju i sa džinsom. Kupujete ih u originlanoj kutiji, sa dust bag-om ( sve kao na fotografijama). Perfektan večan komad obuće. 19666141 Mario Bologna kožne salonke, novo original

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.