pregleda

Crvena Zvezda bicikl(brendiran bicikl) za decu


Cena:
10.000 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Beograd-Rakovica,
Beograd-Rakovica
Prodavac

Leka78 (23)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 23

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana



Veličina točka: 20
Tip: BMX bicikl
Proizvođač: Capriolo

Capriolo dečiji brendirani bicikl sa logom i oznakama Crvene Zvezde. Gotovo nov jer je vožen 10 puta. Uz bicikl idu i pomoćni točkići. Uzrast za ovaj bicikl je od 4-8 godina. Bicikl isključivo prodajem lično na teritoriji Beograda, ne šaljem poštom. Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati putem kupindo poruka. Cena je fiksna.

Dobro pročitati opis i pogledati slike pre kupovine.Komunikacija isključivo preko Kupinda. Slanje predmeta nakon uplate na račun.Lično preuzimanje samo u BGD gde se dogovorimo.Za sve što vas zanima slobodno me pitajte. Slanje pošiljke plaća kupac.

Predmet: 77796717
Capriolo dečiji brendirani bicikl sa logom i oznakama Crvene Zvezde. Gotovo nov jer je vožen 10 puta. Uz bicikl idu i pomoćni točkići. Uzrast za ovaj bicikl je od 4-8 godina. Bicikl isključivo prodajem lično na teritoriji Beograda, ne šaljem poštom. Za sve dodatne informacije možete me kontaktirati putem kupindo poruka. Cena je fiksna. 77796717 Crvena Zvezda bicikl(brendiran bicikl) za decu

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.