pregleda

Original Miss Sixty teksas bermude sa aplikacijama


Cena:
4.000 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Novi Beograd,
Beograd-Novi Beograd
Prodavac

BojanaMJ (-1)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 0

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana



Veličina (USA): M
Boja: Šarena
Proizvođač: Ostalo
Model nogavice: Oko kolena
Materijal: Teksas

Original italijanske Miss Sixty ženske teksas bermude, veličina 28, dužine do malo iznad kolena, sa atraktivnim i modernim kožnim aplikacijama. Veoma kvalitetan i efektan komad odeće u kom ne možete ostati neprimećeni. Nikada nisu obučene jer mi veličina ne odgovara, što možete i videti na slici po plastičnoj tračici preostaloj od etikete. Model je uži i nešto plići. Cena je fiksna i daleko je niža od realne.

Preuzimanje na Novom Beogradu, isključivo lično.

Predmet: 76981741
Original italijanske Miss Sixty ženske teksas bermude, veličina 28, dužine do malo iznad kolena, sa atraktivnim i modernim kožnim aplikacijama. Veoma kvalitetan i efektan komad odeće u kom ne možete ostati neprimećeni. Nikada nisu obučene jer mi veličina ne odgovara, što možete i videti na slici po plastičnoj tračici preostaloj od etikete. Model je uži i nešto plići. Cena je fiksna i daleko je niža od realne. 76981741 Original Miss Sixty teksas bermude sa aplikacijama

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.