pregleda

Agata Kristi Bija baja buf


Cena:
499 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (229)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 267

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Naslov originala:Agatha ChristieHickory dickory dockPreveo:Vladimir GerićPojava kleptomanije u studentskom domu obično nije zločin koji bi privukao Herkula Poaroa. Međutim, kada je video spisak ukradenih i uništenih predmeta uključujući stetoskop, neke stare flanelske pantalone, bombonjeru, iskasapljen ranac i dijamantski prsten pronađen u tanjiru supe čestitao je upravnici, gospođi Habard, "na jedinstvenom i predivnom problemu". Spisak nije imao nikakvog smisla. Međutim, razmišljao je Poaro, ako se radi samo o sitnom lopovu, zašto su svi u domu tako preplašeni?A onda Poaro moli gospođu Habard da mu, ako ikako može, napiše pravi redosled kojim su stvari nestajale. On, naravno ima neku ideju ali mora i da je potvrdi. Kome su trebale sijalice i zasto su isečeni ranac i svilena marama? Poaro u blizini pronalazi radnju koja prilično jeftino prodaje rance studentima... Nalazi identičan ranac onom koji je nađen isečen. Poaro shvata da to nije uradio neko neuravnotežen i zao već da sve to itekako ima smisla. Poaro je sve sigurniji u svoju teoriju. Kako će ga zeleno mastilo odvesti na pravi trag i kako će to Poaro i inspektor Sarp rešavati ubistvo, a pri tome rešiti još nekoliko drugih slučajeva...4/17

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76013457
Naslov originala:Agatha ChristieHickory dickory dockPreveo:Vladimir GerićPojava kleptomanije u studentskom domu obično nije zločin koji bi privukao Herkula Poaroa. Međutim, kada je video spisak ukradenih i uništenih predmeta uključujući stetoskop, neke stare flanelske pantalone, bombonjeru, iskasapljen ranac i dijamantski prsten pronađen u tanjiru supe čestitao je upravnici, gospođi Habard, "na jedinstvenom i predivnom problemu". Spisak nije imao nikakvog smisla. Međutim, razmišljao je Poaro, ako se radi samo o sitnom lopovu, zašto su svi u domu tako preplašeni?A onda Poaro moli gospođu Habard da mu, ako ikako može, napiše pravi redosled kojim su stvari nestajale. On, naravno ima neku ideju ali mora i da je potvrdi. Kome su trebale sijalice i zasto su isečeni ranac i svilena marama? Poaro u blizini pronalazi radnju koja prilično jeftino prodaje rance studentima... Nalazi identičan ranac onom koji je nađen isečen. Poaro shvata da to nije uradio neko neuravnotežen i zao već da sve to itekako ima smisla. Poaro je sve sigurniji u svoju teoriju. Kako će ga zeleno mastilo odvesti na pravi trag i kako će to Poaro i inspektor Sarp rešavati ubistvo, a pri tome rešiti još nekoliko drugih slučajeva...4/17 76013457 Agata Kristi Bija baja buf

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.