pregleda

Maštam i stvaram: Princezin dvorac


Cena:
474 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Lepljenje nalepnica je sjajan način da ukrasite princezin dvorac i stvorite čarobnu atmosferu. Evo nekoliko ideja kako možete koristiti nalepnice da biste ulepšali scenu sa dvorcem i princezama: Ukrasite dvorac: Nacrtajte ili otisnite sliku dvorca na list papira. Zatim koristite nalepnice da dodate dekoracije na dvorcu. Možete dodati prozore, vrata, kulise i balkone koristeći nalepnice. Takođe možete nalepiti cvetne vinove loze, leptire ili druge detalje kako biste stvorili bajkovitu atmosferu. Princeze i prinčevi: Iskoristite nalepnice princeza i prinčeva da ih postavite u dvorac. Možete ih staviti na balkone, u dvorište ili čak u unutrašnjost dvorca. Takođe možete koristiti nalepnice različitih kostima i aksesoara kako biste dodali stil i eleganciju princezama i prinčevima. Bašta dvorca: Nacrtajte prelepu baštu oko dvorca, sa cvećem, fontanama i stazama. Koristite nalepnice cvetova, drveća i životinja da biste dodali živost sceni. Takođe možete dodati nalepnice životinja kao što su labudovi na jezeru ili ptice u drveću. Magični detalji: Dodajte magične detalje sa nalepnicama kako biste uneli čaroliju u scenu. Možete staviti nalepnice zvezda, duge ili čarobnih štapića. Takođe, ne zaboravite nalepnice princezinih krune, vila i drugih magičnih elemenata koji će upotpuniti atmosferu. Budite kreativni i koristite svoju maštu da stvorite jedinstvenu i bajkovitu scenu sa princezinim dvorcem. Neka nalepnice ožive sliku dvorca i pruže vam mogućnost da se zabavite dok dekorišete scenu. Uživajte u procesu i neka vaša kreativnost slobodno zasija!

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 74801657
Lepljenje nalepnica je sjajan način da ukrasite princezin dvorac i stvorite čarobnu atmosferu. Evo nekoliko ideja kako možete koristiti nalepnice da biste ulepšali scenu sa dvorcem i princezama: Ukrasite dvorac: Nacrtajte ili otisnite sliku dvorca na list papira. Zatim koristite nalepnice da dodate dekoracije na dvorcu. Možete dodati prozore, vrata, kulise i balkone koristeći nalepnice. Takođe možete nalepiti cvetne vinove loze, leptire ili druge detalje kako biste stvorili bajkovitu atmosferu. Princeze i prinčevi: Iskoristite nalepnice princeza i prinčeva da ih postavite u dvorac. Možete ih staviti na balkone, u dvorište ili čak u unutrašnjost dvorca. Takođe možete koristiti nalepnice različitih kostima i aksesoara kako biste dodali stil i eleganciju princezama i prinčevima. Bašta dvorca: Nacrtajte prelepu baštu oko dvorca, sa cvećem, fontanama i stazama. Koristite nalepnice cvetova, drveća i životinja da biste dodali živost sceni. Takođe možete dodati nalepnice životinja kao što su labudovi na jezeru ili ptice u drveću. Magični detalji: Dodajte magične detalje sa nalepnicama kako biste uneli čaroliju u scenu. Možete staviti nalepnice zvezda, duge ili čarobnih štapića. Takođe, ne zaboravite nalepnice princezinih krune, vila i drugih magičnih elemenata koji će upotpuniti atmosferu. Budite kreativni i koristite svoju maštu da stvorite jedinstvenu i bajkovitu scenu sa princezinim dvorcem. Neka nalepnice ožive sliku dvorca i pruže vam mogućnost da se zabavite dok dekorišete scenu. Uživajte u procesu i neka vaša kreativnost slobodno zasija! 74801657 Maštam i stvaram: Princezin dvorac

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.