pregleda

Šerlokove avanture - To se mora znati, Stiltone - Džeronimo Stilton


Cena:
854 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,13% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

To se mora znati, Stiltone - Džeronimo Stilton U misterioznom i uvek kišovitom gradu Mišingtonu, smeštenom na obalama reke, nalazi se jedna od najneobičnijih detektivskih agencija - Ulica spletki broj 13. Ova agencija nije obična; vodi je čuveni detektiv Šerlok, čiji je intelekt legendarni, a metode istraživanja su nekonvencionalne i uvek iznenađujuće. Njegov verni saradnik je niko drugi do Džeronimo Stilton, poznati novinar i avanturista. Kada se pojavi slučaj koji je nemoguće rešiti ili koji druge agencije smatraju previše složenim, Šerlok i Džeronimo stupaju na scenu. Bez obzira na broj prepreka, dokaza, ili osumnjičenih, njih dvojica ne odustaju dok ne razreše misteriju do kraja. Koristeći svoje izuzetne veštine posmatranja, analize, i dedukcije, oni istražuju svaki trag i ispituju svaki detalj kako bi došli do istine. U "Šerlokovim avanturama - To se mora znati, Stiltone", čitaoci će biti uvučeni u fascinantni svet detektivskih istraga, pun izazova, neizvesnosti i neočekivanih preokreta. Ova knjiga nije samo uzbudljiva avantura, već i prilika da se upoznate sa inteligentnim metodama rešavanja problema i važnošću timskog rada. Knjiga "To se mora znati, Stiltone" je izrađena u mekom povezu, ima 128 strana, autor je Džeronimo Stilton . Težina je 0.34 kg. To se mora znati, Stiltone cena Cena knjige "To se mora znati, Stiltone" je 899,00 dinara. Cena sa popustom je 764.00 din. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 72279017
To se mora znati, Stiltone - Džeronimo Stilton U misterioznom i uvek kišovitom gradu Mišingtonu, smeštenom na obalama reke, nalazi se jedna od najneobičnijih detektivskih agencija - Ulica spletki broj 13. Ova agencija nije obična; vodi je čuveni detektiv Šerlok, čiji je intelekt legendarni, a metode istraživanja su nekonvencionalne i uvek iznenađujuće. Njegov verni saradnik je niko drugi do Džeronimo Stilton, poznati novinar i avanturista. Kada se pojavi slučaj koji je nemoguće rešiti ili koji druge agencije smatraju previše složenim, Šerlok i Džeronimo stupaju na scenu. Bez obzira na broj prepreka, dokaza, ili osumnjičenih, njih dvojica ne odustaju dok ne razreše misteriju do kraja. Koristeći svoje izuzetne veštine posmatranja, analize, i dedukcije, oni istražuju svaki trag i ispituju svaki detalj kako bi došli do istine. U "Šerlokovim avanturama - To se mora znati, Stiltone", čitaoci će biti uvučeni u fascinantni svet detektivskih istraga, pun izazova, neizvesnosti i neočekivanih preokreta. Ova knjiga nije samo uzbudljiva avantura, već i prilika da se upoznate sa inteligentnim metodama rešavanja problema i važnošću timskog rada. Knjiga "To se mora znati, Stiltone" je izrađena u mekom povezu, ima 128 strana, autor je Džeronimo Stilton . Težina je 0.34 kg. To se mora znati, Stiltone cena Cena knjige "To se mora znati, Stiltone" je 899,00 dinara. Cena sa popustom je 764.00 din. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava. 72279017 Šerlokove avanture - To se mora znati, Stiltone - Džeronimo Stilton

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.