pregleda

Riznica pesama za decu - Jovan Jovanović Zmaj


Cena:
2.420 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,13% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

“Riznica pesama za decu” - Jovan Jovanović Zmaj Predstavljamo čarobni svet pesmica našeg velikog pesnika Jovana Jovanovića Zmaja. Riznica pesama za decu decenijama očarava naše najmlađe i donosi osmeh kako na njihova lica, tako i na lica njihovih roditelja, baka i deka. Predstavlja blago u obliku igre i reči je napisano sa puno ljubavi prema mašti, radoznalosti i nestašlucima mališana. Ova velika Riznica pesama za decu je sastavni deo svakog detinjstva, povezivajući generacije i generacije. Neodoljivo duhovita, razumljiva i poučna zbirka pesama. U ovoj zbirci pesama za decu, najmlađi će pronaći pesmice o avanturama i nestašlucima, prirodi i životinjama, kao i o najlepšem đačkom dobu. Koristeći razumljiv jezik, pesnik je doneo osmeh na lice deci i odraslima. Pesme podstiču maštu, humor, smejanje, ali i razmišljanje. Svaka pesma je avantura za sebe. Bez obzira da li je deca čitaju pre spavanja, tokom popodnevnog maštanja ili uče napamet svoju omiljenu pesmicu, ova knjiga je savršen izbor. Zavoleće Zmajeve stihove na prvo čitanje i čitaće ih iznova i iznova. Neprocenjivo nasleđe koje ulepšava svakodnevnicu i spaja generacije. Naručite svoj primerak i otvorite vrata svetu igre, smenjanja i maštanja. "Riznica Pesama za Decu" je knjiga koja će trajno osvojiti srca vaše porodice i ostaviti neizbrisiv trag u detinjstvu vaših najmilijih. Idealan poklon za dete za babine i za školsku decu. Zbirka pesama koju morate imati u svojoj biblioteci. Poručite još danas svoj primerak jedne od najpopularnijih zbirki srpske dečije poezije. Ova knjiga će osvojiti srca vaših mališana i cele porodice i ostaviti neizbrisive uspomene u detinjstvu. Zbirka pesama za decu. Knjiga je izrađena u tvrdom povezu, ima 156 strana, autor je Jovan Jovanović Zmaj. Težina je 0.75 kg. Riznica pesama za decu Jovan Jovanović Zmaj cena Cena Zmajeve riznice pesama je 1.950,00 dinara. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava. U ponudi imamo i druge knjige za decu, kao i basne.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70579861
“Riznica pesama za decu” - Jovan Jovanović Zmaj Predstavljamo čarobni svet pesmica našeg velikog pesnika Jovana Jovanovića Zmaja. Riznica pesama za decu decenijama očarava naše najmlađe i donosi osmeh kako na njihova lica, tako i na lica njihovih roditelja, baka i deka. Predstavlja blago u obliku igre i reči je napisano sa puno ljubavi prema mašti, radoznalosti i nestašlucima mališana. Ova velika Riznica pesama za decu je sastavni deo svakog detinjstva, povezivajući generacije i generacije. Neodoljivo duhovita, razumljiva i poučna zbirka pesama. U ovoj zbirci pesama za decu, najmlađi će pronaći pesmice o avanturama i nestašlucima, prirodi i životinjama, kao i o najlepšem đačkom dobu. Koristeći razumljiv jezik, pesnik je doneo osmeh na lice deci i odraslima. Pesme podstiču maštu, humor, smejanje, ali i razmišljanje. Svaka pesma je avantura za sebe. Bez obzira da li je deca čitaju pre spavanja, tokom popodnevnog maštanja ili uče napamet svoju omiljenu pesmicu, ova knjiga je savršen izbor. Zavoleće Zmajeve stihove na prvo čitanje i čitaće ih iznova i iznova. Neprocenjivo nasleđe koje ulepšava svakodnevnicu i spaja generacije. Naručite svoj primerak i otvorite vrata svetu igre, smenjanja i maštanja. "Riznica Pesama za Decu" je knjiga koja će trajno osvojiti srca vaše porodice i ostaviti neizbrisiv trag u detinjstvu vaših najmilijih. Idealan poklon za dete za babine i za školsku decu. Zbirka pesama koju morate imati u svojoj biblioteci. Poručite još danas svoj primerak jedne od najpopularnijih zbirki srpske dečije poezije. Ova knjiga će osvojiti srca vaših mališana i cele porodice i ostaviti neizbrisive uspomene u detinjstvu. Zbirka pesama za decu. Knjiga je izrađena u tvrdom povezu, ima 156 strana, autor je Jovan Jovanović Zmaj. Težina je 0.75 kg. Riznica pesama za decu Jovan Jovanović Zmaj cena Cena Zmajeve riznice pesama je 1.950,00 dinara. Lako naručivanje putem našeg sajta i brza dostava. U ponudi imamo i druge knjige za decu, kao i basne. 70579861 Riznica pesama za decu - Jovan Jovanović Zmaj

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.