pregleda

Za zlatnu medalju - Ivkova slava - Stevan Sremac


Cena:
569 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,13% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Biblioteka Za zlatnu medalju ima za cilj da približi deci lepotu pisane reči uz pažljivo odabrana književna dela koja odolevaju izazovima vremena. Ediciju čine sabrana literarna ostvarenja, klasične, ali i savremene književnosti, koja su namenjena deci školskog uzrasta, te su idealan poklon prilikom nagrađivanja učenika u svim vrstama takmičenja. Jedna od najpoznatijih Sremčevih pripovedaka, Ivkova slava, nastala je na temeljima anegdote kojoj je svedočio sam pisac za vreme svog života i službovanja u Nišu. Кrsna slava jorgandžije Ivka je centralni motiv pripovetke oko kojeg se razvijaju ostali događaji, propraćeni humorističnim dosetkama i raspletima. Ne želeći da krši kodeks koji nalažu narodni običaji, ovaj viđeni niški zanatlija krsnu slavu proslavlja tri dana. Sremčevo pripovedanje obeleženo je prepoznatljivim humorom, ali i realističnim slikanjem mentaliteta jednog naroda na međi dva vremena, zbog čega ovo delo nailazi na prihvatanje publike već više od jednog veka.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70551973
Biblioteka Za zlatnu medalju ima za cilj da približi deci lepotu pisane reči uz pažljivo odabrana književna dela koja odolevaju izazovima vremena. Ediciju čine sabrana literarna ostvarenja, klasične, ali i savremene književnosti, koja su namenjena deci školskog uzrasta, te su idealan poklon prilikom nagrađivanja učenika u svim vrstama takmičenja. Jedna od najpoznatijih Sremčevih pripovedaka, Ivkova slava, nastala je na temeljima anegdote kojoj je svedočio sam pisac za vreme svog života i službovanja u Nišu. Кrsna slava jorgandžije Ivka je centralni motiv pripovetke oko kojeg se razvijaju ostali događaji, propraćeni humorističnim dosetkama i raspletima. Ne želeći da krši kodeks koji nalažu narodni običaji, ovaj viđeni niški zanatlija krsnu slavu proslavlja tri dana. Sremčevo pripovedanje obeleženo je prepoznatljivim humorom, ali i realističnim slikanjem mentaliteta jednog naroda na međi dva vremena, zbog čega ovo delo nailazi na prihvatanje publike već više od jednog veka. 70551973 Za zlatnu medalju - Ivkova slava - Stevan Sremac

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.