pregleda

3 Autica za 1 cenu, svi lepi


Cena:
3.800 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Lično preuzimanje
Plaćanje: Lično
Grad: Beograd-Kumodraž,
Beograd-Voždovac
Prodavac

nobady (398)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 534

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana



Materijal: Metal
Detaljno stanje: Odlično

Duplikati za prodaju u savrsenom stanju, bez knjiga i blistera. Prelepa nebesko plava Kalibra N E M A levi retrovizor da ne bude zabune. Navedena cena vazi za sva 3 djuture. U Beogradu , posto imam vremena vazi besplatna dostava na kucu (ne odnosi se na periferiju) a i iz razloga sto se ove stvari ne mogu slati bez velikog rizika od ostecenja. Sva pitanja limundo porukama. Srecna licitacija , Bole.

PO DOGOVORU KUPINDO PORUKAMA, u skladu sa propisima.Svaki dogovor je uvek moguc ako mislite da je suvise jeftino ja cu rado podici cenu, ziveli. I ne zaboravite NEMA SLANJA , samo licno.

Predmet: 77616001
Duplikati za prodaju u savrsenom stanju, bez knjiga i blistera. Prelepa nebesko plava Kalibra N E M A levi retrovizor da ne bude zabune. Navedena cena vazi za sva 3 djuture. U Beogradu , posto imam vremena vazi besplatna dostava na kucu (ne odnosi se na periferiju) a i iz razloga sto se ove stvari ne mogu slati bez velikog rizika od ostecenja. Sva pitanja limundo porukama. Srecna licitacija , Bole. 77616001 3 Autica za 1 cenu, svi lepi

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.