pregleda

MEDISANA Nemacki ovlazivac vazduha


Cena:
3.000 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: CC paket (Pošta)
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Lično
Grad: Vranje,
Vranje
Prodavac

Proizvođač: MEDISANA
Tip: OVLAZIVAC

MEDISANA originalni Nemacki ultrazvucni ovlazivac vazduha u FUL ISPRAVNOM I NE OSTECENOM STANJU! Ovlazivac vazduha vam je neophodan za ove zimske dane gde grejna tela poput peci i radijatora, grejalica isusuju vazduh sto pogotovo smeta plucnim bolesnicima a i zdravim ljudima nije preporucljivo za bolesti disajnih puteva! Ovaj uredja ne samo sto je veoma zdrav vec ispusta hladnu paru koja se odmah sjedinjuje sa vazduhom i ne stavra kondenzaciju na zidovima i prozorima! Pored toga sto sa unutrasnjim osvetljenjem ovaj uredja izgleda veoma atraktivno u prostoru a posebno uvece u vodu u uredjaju mozete sipati etericno ulje i dobiti velicanstvenu aromu mirisa u vazduhu prostora u kome boravite! Uredjaj poseduje i potenciometar na kome mozete stelovati kolicinu pare koju ce vam izbacivati!

Pogledajte svu moju ponudu obuce, odece, tehnike, sportske opreme sve to vrhunskog kvaliteta, ORIGINALNO po naj pristupacnijim cenama!
POSTOVANI KUPCI se mole da pre porucivanja dobro obrate paznju na velicinu robe koju porucuju jer se ista ne reklamira(vraca) zbog pogresnog broja!
Roba koju porucujete kao polovnu ne podleze reklamaciji u koliko dodje do ostecenja cak i posle 2-3nosenja-koriscenja!
MOLIM kupce koji kupe robu od mene a imaju promenu u licnim podatcima, adresi ili broju telefona od onoga sto salje Kupindo da mi u najkracem mogucem roku jave nakon kupovine da ne bi doslo do greske u slanju!
Kupljenu robu ne salje sve dok mi kupac to ne potvrdi porukom preko Kupinda, SMS porukom ili pozivom na telefon!
ZA SVA PITANJA U VEZI ROBE STOJIM NA RASPOLAGANJU! HVALA! ! !

Predmet: 76501265
MEDISANA originalni Nemacki ultrazvucni ovlazivac vazduha u FUL ISPRAVNOM I NE OSTECENOM STANJU! Ovlazivac vazduha vam je neophodan za ove zimske dane gde grejna tela poput peci i radijatora, grejalica isusuju vazduh sto pogotovo smeta plucnim bolesnicima a i zdravim ljudima nije preporucljivo za bolesti disajnih puteva! Ovaj uredja ne samo sto je veoma zdrav vec ispusta hladnu paru koja se odmah sjedinjuje sa vazduhom i ne stavra kondenzaciju na zidovima i prozorima! Pored toga sto sa unutrasnjim osvetljenjem ovaj uredja izgleda veoma atraktivno u prostoru a posebno uvece u vodu u uredjaju mozete sipati etericno ulje i dobiti velicanstvenu aromu mirisa u vazduhu prostora u kome boravite! Uredjaj poseduje i potenciometar na kome mozete stelovati kolicinu pare koju ce vam izbacivati! 76501265 MEDISANA Nemacki ovlazivac vazduha

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.