pregleda

Zavera violina - Brendan Slokam


Cena:
1.139 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

"Zavera violina" je knjiga napisana od strane autora Brendana Slokama. Ova priča nas vodi kroz život Reja Makmilijana, mladića koji je odrastao kao crnac u ruralnom delu Severne Karoline. Iako su mu stajali na putu mnogi izazovi i predrasude, Rej ima talent i san da postane profesionalni violinista. Rej je odlučan da ostvari svoj cilj, iako se suočava sa preprekama kao što su nedostatak finansijskih sredstava za vrhunsku violinu, majčin pritisak da pronađe "pravi" posao i rasizam koji je prisutan u svetu klasične muzike. Ipak, Rej otkriva da je violina koju je nasledio od svog pradede zapravo neprocenjivo vredni Stradivari, čime se otvaraju vrata za ostvarenje njegovih snova. Kada se približava prestižno takmičenje "Čajkovski", na kojem Rej želi da se dokaže kao izuzetan muzičar, violina biva ukradena, a ucenjivač ostavlja zahtev za otkup. Bez svog dragocenog instrumenta, Rej oseća kao da je izgubio deo sebe. Kako bi ostvario svoje snove, moraće ne samo da pronađe violinu, već i da se suoči sa sopstvenim unutrašnjim borbama i dokaže svoj talenat svetu. "Zavera violina" istražuje teme snova, samopouzdanja, rasizma, umetnosti i borbe za svoje mesto u svetu. Priča prati Reja dok se suočava sa izazovima, odlučnošću i nadom da će uspeti, čak i kada mu se putevi čine beznadežno teškim.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 75482121
"Zavera violina" je knjiga napisana od strane autora Brendana Slokama. Ova priča nas vodi kroz život Reja Makmilijana, mladića koji je odrastao kao crnac u ruralnom delu Severne Karoline. Iako su mu stajali na putu mnogi izazovi i predrasude, Rej ima talent i san da postane profesionalni violinista. Rej je odlučan da ostvari svoj cilj, iako se suočava sa preprekama kao što su nedostatak finansijskih sredstava za vrhunsku violinu, majčin pritisak da pronađe "pravi" posao i rasizam koji je prisutan u svetu klasične muzike. Ipak, Rej otkriva da je violina koju je nasledio od svog pradede zapravo neprocenjivo vredni Stradivari, čime se otvaraju vrata za ostvarenje njegovih snova. Kada se približava prestižno takmičenje "Čajkovski", na kojem Rej želi da se dokaže kao izuzetan muzičar, violina biva ukradena, a ucenjivač ostavlja zahtev za otkup. Bez svog dragocenog instrumenta, Rej oseća kao da je izgubio deo sebe. Kako bi ostvario svoje snove, moraće ne samo da pronađe violinu, već i da se suoči sa sopstvenim unutrašnjim borbama i dokaže svoj talenat svetu. "Zavera violina" istražuje teme snova, samopouzdanja, rasizma, umetnosti i borbe za svoje mesto u svetu. Priča prati Reja dok se suočava sa izazovima, odlučnošću i nadom da će uspeti, čak i kada mu se putevi čine beznadežno teškim. 75482121 Zavera violina - Brendan Slokam

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.