pregleda

Muška Kožna tašna 42x32 cm - poslovana


Cena:
4.500 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Polovan sa vidljivim znacima korišćenja
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
Post Express
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Grad: Subotica,
Subotica
Prodavac

vukota024 (105)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

Pozitivne: 126

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Boja: Crna
Proizvođač: Ostalo
Vrsta: Aktentašna
Materijal: Koža
Tip: Muški
Nošenje: U ruci

Korištena polovna muška kožna tašna sa malim vidljivim znakom korištenja na donjem desnom uglu kod stope(malo se skinula farba),dimenzija 42x32 cm.Dobro očuvana i može se još dugo koristiti,Tašna unutra ima dve odvojene pregrade.Na gornjem delu ispod ručke a po celom obodu nalazi se ušiven u koži metalni pojas kao ojačivač i služi za otvaranje i zatvaranje tašne a preko toga nalazi se široki kožni kaiš koji služi za zakjlučavanje tašne.Tašna ima svoj ključ sa kojim se zaključava.Kupac plaća poštarinu.

Plaćanje pouzećem poštaru kod prijema pošiljke
Napomena: Kupac plaća poštarinu

Predmet: 10451220
Korištena polovna muška kožna tašna sa malim vidljivim znakom korištenja na donjem desnom uglu kod stope(malo se skinula farba),dimenzija 42x32 cm.Dobro očuvana i može se još dugo koristiti,Tašna unutra ima dve odvojene pregrade.Na gornjem delu ispod ručke a po celom obodu nalazi se ušiven u koži metalni pojas kao ojačivač i služi za otvaranje i zatvaranje tašne a preko toga nalazi se široki kožni kaiš koji služi za zakjlučavanje tašne.Tašna ima svoj ključ sa kojim se zaključava.Kupac plaća poštarinu. 10451220 Muška Kožna tašna  42x32 cm - poslovana

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.