pregleda

`Neverovatna boja večnosti` - Emili S. Ž. Pan


Cena:
340 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
PostNet (pre slanja)
Grad: Velika Plana,
Velika Plana
Prodavac

BobanJelena (73)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 143

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Godina izdanja: Ostalo
ISBN: Ostalo
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Li Čen Sanders je srednjoškolka koja voli da crta i bojama izražava osećanja. Njen najbolji drug Aksel je neko ko je razume kad čuje nijansu njene duše. Kada joj majka izvrši samoubistvo, Li će pokušati da se izbori sa tugom na svoj način, sve dok se ne počne da je posećuje misteriozna ptica raskošno crvene boje. Li će odlučiti da poseti baku i deku u Tajvanu i pokuša da otkrije sve što može o prošlosti porodice i da razume teret koji je pritiskao majčino srce.

Cenu troškova slanja snosi kupac!

Predmet: 71597529
Li Čen Sanders je srednjoškolka koja voli da crta i bojama izražava osećanja. Njen najbolji drug Aksel je neko ko je razume kad čuje nijansu njene duše. Kada joj majka izvrši samoubistvo, Li će pokušati da se izbori sa tugom na svoj način, sve dok se ne počne da je posećuje misteriozna ptica raskošno crvene boje. Li će odlučiti da poseti baku i deku u Tajvanu i pokuša da otkrije sve što može o prošlosti porodice i da razume teret koji je pritiskao majčino srce. 71597529 `Neverovatna boja večnosti` - Emili S. Ž. Pan

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.