pregleda besplatna dostava

Robert Grevs Grčki mitovi


Cena:
2.613 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Aleksandrijaknjizara (227)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 265

Moj Dućan Moj Dućan

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Autor: Robert GrevsŽanr: MitologijaPismo: LatinicaBroj strana: 762Povez: TvrdFormat: 22 cmGodina izdanja: 2017.Najveće priče svih vremena se nalaze ovde - Heraklova dela, putovanje Argonauta, Tezej i Minotaur, kralj Mida i njegov zlatni dodir, Trojanski rat i Odisejev povratak kući. Grčki mitovi su značajno i obimno delo u kome Robert Grevs maštovito i poetično pripoveda grčke mitove.U poslednjih pedest godina, ova knjiga koja besprekorno i detaljno predstavlja grčke mitove modernim čitaocima, smatra se kao sveobuhvatna i konačna verzija.Svojom naratorskom veštinom i pesničkim senzibilitetom, na temeljima drevne književnosti, Grevs spaja elemente svih mitova u jedinstvenu epsku i nezaboravnu priču. Knjiga je odličan izbor za one koji se prvi put upoznaju sa grčkim mitovima i može se čitati kao pripovedačko štivo, dok detaljni komentari, reference, interpretacije, varijante, objašnjenja, kao i obiman indeks pojmova, služe kao vredan akademski materijal za sve one koji traže stručan i detaljan opis bogova, heroja i neobičnih događaja koji predstavljaju kamen temeljac književnosti zapadne civilizacije.Grčki mitovi su klasik svih klasika, riznica neverovatnih priča i vrhunsko književno delo.2/20

Načini plaćanja i preuzimanja:

Knjige se mogu preuzeti lično ili se šalju poštom.
Troškove poštarine snosi kupac prema zvaničnom cenovniku PTT Srbije, osim gde je naglašena besplatna dostava.

POST EXPRES
1-3 kg 270 din
3-5 kg 330 din
5-10 kg 380 din

Preporučena tiskovina
0 - 100 gr 137 din
100 - 250 gr 138 din
250 - 500 gr 169 din
500 - 1000 gr 180 din
1000 - 2000 gr 211 din

Način isporuke:
1. Post expres službom pouzećem ili uz predhodnu uplatu na račun(u zavisnosti od dogovora) cena poštarine ostaje ista po cenovniku koji je naznačen, bez dodatnih provizija na prenos novca.
2. Knjige se šalju poštom / Preporučenom tiskovinom uz predhodnu uplatu na račun.

Knjige šaljemo ponedeljkom i četvrtkom nakon čega dobijate broj pošiljke za elektronsko praćenje preko poštanskog sajta.

Knjige ne šaljemo u inostranstvo.

-U slučaju bilo kakvog nesporazuma, moguć je svaki dogovor oko rešavanja istog.

Predmet: 76023997
Autor: Robert GrevsŽanr: MitologijaPismo: LatinicaBroj strana: 762Povez: TvrdFormat: 22 cmGodina izdanja: 2017.Najveće priče svih vremena se nalaze ovde - Heraklova dela, putovanje Argonauta, Tezej i Minotaur, kralj Mida i njegov zlatni dodir, Trojanski rat i Odisejev povratak kući. Grčki mitovi su značajno i obimno delo u kome Robert Grevs maštovito i poetično pripoveda grčke mitove.U poslednjih pedest godina, ova knjiga koja besprekorno i detaljno predstavlja grčke mitove modernim čitaocima, smatra se kao sveobuhvatna i konačna verzija.Svojom naratorskom veštinom i pesničkim senzibilitetom, na temeljima drevne književnosti, Grevs spaja elemente svih mitova u jedinstvenu epsku i nezaboravnu priču. Knjiga je odličan izbor za one koji se prvi put upoznaju sa grčkim mitovima i može se čitati kao pripovedačko štivo, dok detaljni komentari, reference, interpretacije, varijante, objašnjenja, kao i obiman indeks pojmova, služe kao vredan akademski materijal za sve one koji traže stručan i detaljan opis bogova, heroja i neobičnih događaja koji predstavljaju kamen temeljac književnosti zapadne civilizacije.Grčki mitovi su klasik svih klasika, riznica neverovatnih priča i vrhunsko književno delo.2/20 76023997 Robert Grevs Grčki mitovi

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.