pregleda

Plinski rešo NJ-100SD sa termo-zaštitom


Cena:
7.990 din
Želi ovaj predmet: 3
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: BEX
City Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Prodavac Pravno lice

Gasiks_prodavnica (284)

93,33% pozitivnih ocena

Pozitivne: 433

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Proizvođač: Ostalo
EAN/UPC: Ostalo
Tip: Rešo

NJ 100-SD plinski rešo je veoma pouzdan i siguran, jačina gorionika je 4 kw. Rešo poseduje termo-zaštitu, koja automatski gasi plin u slučaju nepredvidjenog gašenja plamena. Takođe poseduje piezo paljenje koje olakšava upotrebu rešoa. Ovaj rešo je idealan izbor za Vašu kuhinju ili kamp prikolicu, gde nemate mesta da instalirate veće uređaje. Rešo poseduje: Jedan gorionik Rešetku za manju dzezvu Gumene nogice Termo-zaštitu * U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. ** Sve cene su sa PDV-om.


Predmet: 68801405
NJ 100-SD plinski rešo je veoma pouzdan i siguran, jačina gorionika je 4 kw. Rešo poseduje termo-zaštitu, koja automatski gasi plin u slučaju nepredvidjenog gašenja plamena. Takođe poseduje piezo paljenje koje olakšava upotrebu rešoa. Ovaj rešo je idealan izbor za Vašu kuhinju ili kamp prikolicu, gde nemate mesta da instalirate veće uređaje. Rešo poseduje: Jedan gorionik Rešetku za manju dzezvu Gumene nogice Termo-zaštitu * U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške. ** Sve cene su sa PDV-om. 68801405 Plinski rešo NJ-100SD sa termo-zaštitom

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.