pregleda

Вук и седам јарића и друге приче


Cena:
495 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Познате приче о вуку и седам јарића, о лаву и мишу, о лисици и роди и другим животињама испричане су на нов, савремен и духовит начин, у римама које се брзо и лако памте. Богато илустрована књига мала је ризница басни у стиховима и пружиће одраслима дивну прилику за дружење с малишанима. Због тога се последњи стихови књиге могу односити и на ваше успомене: О славном скупу и сад се пише, свако је себе спознао више.

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 325 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 2750 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 59142871
Познате приче о вуку и седам јарића, о лаву и мишу, о лисици и роди и другим животињама испричане су на нов, савремен и духовит начин, у римама које се брзо и лако памте. Богато илустрована књига мала је ризница басни у стиховима и пружиће одраслима дивну прилику за дружење с малишанима. Због тога се последњи стихови књиге могу односити и на ваше успомене: О славном скупу и сад се пише, свако је себе спознао више. 59142871 Вук и седам јарића и друге приче

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.