pregleda

Abrahamov testament - Igor Bergler


Cena:
1.139 din
Želi ovaj predmet: 1
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3168)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4528

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Biblioteka koja je nestala pre dve hiljade godina. Dve iste slike, pronađene na razdaljini od deset hiljada kilometara, koje potiču iz vremena nekoliko vekova pre nego što je Kolumbo otkrio Ameriku. Moćna organizacija koja se bori za uzvišen cilj.Po povratku sa konferencije u Meksiku, profesor Čarls Bejker saznaje da je njegov asistent ubijen. Dok istražuje šta se dogodilo, Čarls veruje da je Džordž Maršal došao do fantastičnog otkrića u vezi sa predsednikom Linkolnom i ostavio mu tragove u deset davno izgubljenih rukopisa, u kojima se nalazi ključ za rešenje složene zagonetke. Ali on nije jedini koji traga za tajnama iz daleke prošlosti. Tu su i okoreli plaćeni ubica očaran Borhesom, zagonetna agentkinja sa višestrukim identitetom, neobični detektiv koji nikada ništa ne zaboravlja, beskrupulozni bogataš.Od neprohodne džungle Hondurasa do hladnih hodnika Vatikana, svi oni biće upleteni u uzbudljivu priču o tajnim društvima i zaverama, Aleksandrijskoj biblioteci i legendardnom kraljevstvu zlata.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70555821
Biblioteka koja je nestala pre dve hiljade godina. Dve iste slike, pronađene na razdaljini od deset hiljada kilometara, koje potiču iz vremena nekoliko vekova pre nego što je Kolumbo otkrio Ameriku. Moćna organizacija koja se bori za uzvišen cilj.Po povratku sa konferencije u Meksiku, profesor Čarls Bejker saznaje da je njegov asistent ubijen. Dok istražuje šta se dogodilo, Čarls veruje da je Džordž Maršal došao do fantastičnog otkrića u vezi sa predsednikom Linkolnom i ostavio mu tragove u deset davno izgubljenih rukopisa, u kojima se nalazi ključ za rešenje složene zagonetke. Ali on nije jedini koji traga za tajnama iz daleke prošlosti. Tu su i okoreli plaćeni ubica očaran Borhesom, zagonetna agentkinja sa višestrukim identitetom, neobični detektiv koji nikada ništa ne zaboravlja, beskrupulozni bogataš.Od neprohodne džungle Hondurasa do hladnih hodnika Vatikana, svi oni biće upleteni u uzbudljivu priču o tajnim društvima i zaverama, Aleksandrijskoj biblioteci i legendardnom kraljevstvu zlata. 70555821 Abrahamov testament - Igor Bergler

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.