pregleda

Đavo pobeđuje na Vimbldonu - Lorin Vajsberger


Cena:
1.044 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3166)

98,11% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4525

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Da li biste bili spremni da sklopite pakt sa đavolom? Šarlot Čarli Silver je oduvek bila dobra devojka. Bela suknjica, patike i reket: to je, manje ili više, njena uniforma još od kada je izašla iz pelena. Nema ni dvadeset godina, a već je jedna od najvećih nada svetskog tenisa. Međutim, tokom jednog meča na Vimbldonu doživeće ozbiljnu povredu, a svi njeni snovi raspršiće se u trenu. Tada se u njenom životu pojavljuje Tod Feltner, legenda među teniskim trenerima, poznat po tome da pravi šampione. Naravno, nepodnošljivo je arogantan i strog i od svojih pulena traži nadljudske žrtve. Ali Čarli zna da jedino on može da je vrati na vrh. Rešen da promeni njen imidž dobre devojke na terenu i van njega, pretvoriće je u nemilosrdnu takmičarku, koja ne samo da dobija mečeve i gospodari rang-listom već i osvaja sedmocifrene ponude i naslovne stranice. Ipak, da li će Čarli biti spremna da se odrekne sebe da bi ostvarila svoje snove? Neodoljivo duhovita priča prepuna nezaboravnih likova, zabavan pogled na glamurozan svet tenisa.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70555733
Da li biste bili spremni da sklopite pakt sa đavolom? Šarlot Čarli Silver je oduvek bila dobra devojka. Bela suknjica, patike i reket: to je, manje ili više, njena uniforma još od kada je izašla iz pelena. Nema ni dvadeset godina, a već je jedna od najvećih nada svetskog tenisa. Međutim, tokom jednog meča na Vimbldonu doživeće ozbiljnu povredu, a svi njeni snovi raspršiće se u trenu. Tada se u njenom životu pojavljuje Tod Feltner, legenda među teniskim trenerima, poznat po tome da pravi šampione. Naravno, nepodnošljivo je arogantan i strog i od svojih pulena traži nadljudske žrtve. Ali Čarli zna da jedino on može da je vrati na vrh. Rešen da promeni njen imidž dobre devojke na terenu i van njega, pretvoriće je u nemilosrdnu takmičarku, koja ne samo da dobija mečeve i gospodari rang-listom već i osvaja sedmocifrene ponude i naslovne stranice. Ipak, da li će Čarli biti spremna da se odrekne sebe da bi ostvarila svoje snove? Neodoljivo duhovita priča prepuna nezaboravnih likova, zabavan pogled na glamurozan svet tenisa. 70555733 Đavo pobeđuje na Vimbldonu - Lorin Vajsberger

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.