pregleda

Sadnica drena (drenic,drenak)


Cena:
100 din
Želi ovaj predmet: 26
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: AKS
BEX
City Express
Pošta
DExpress
Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Lično
Grad: Prigrevica,
Apatin
Prodavac

Tip: Drveće i žbunje

Prodajem sadnicu drena,drenka,drenica ili drenovine zavisno od kraja kako je ko gde zove..ovo su male sadnice sada visine oko 30-50cm nikle iz semena starog svapskog drena ,izuzetno zdrava i korisna biljka sa nizom lekovitih svojstava,poznata je izreka zdrav ko dren ja mogu reci da ih imam nekoliko i da dosad nisu obolevali i da redovno radjaju a imaju preko 70god(na slici slikano mart 2017, nikad trunka hemije nije koristena na njemu)..na drugoj slici je mladi dren koji je prvi put rodio...mana mu je sporiji rast ali zato nisam video vocku koja je otporna ko dren.Koristi se za rakiju,dzem sok..detaljnije o njemu naravno na svemogucem netu.Posto su jako male sadnice mogu ih slati tokom cele godine.

Molim vas da me pre kupovine obavezno kontaktirate porukom jer sam cesto na putu.Hvala na razumevanju.Povremeno neke manje predmete mogu isporuciti u Novi Sad.

Predmet: 20604005
Prodajem sadnicu drena,drenka,drenica ili drenovine zavisno od kraja kako je ko gde zove..ovo su male sadnice sada visine oko 30-50cm nikle iz semena starog svapskog drena ,izuzetno zdrava i korisna biljka sa nizom lekovitih svojstava,poznata je izreka zdrav ko dren ja mogu reci da ih imam nekoliko i da dosad nisu obolevali i da redovno radjaju a imaju preko 70god(na slici slikano mart 2017, nikad trunka hemije nije koristena na njemu)..na drugoj slici je mladi dren koji je prvi put rodio...mana mu je sporiji rast ali zato nisam video vocku koja je otporna ko dren.Koristi se za rakiju,dzem sok..detaljnije o njemu naravno na svemogucem netu.Posto su jako male sadnice mogu ih slati tokom cele godine. 20604005 Sadnica drena (drenic,drenak)

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.