pregleda

Дневник Инес Таварес


Cena:
549 din (Predmet nije aktivan)
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: City Express
DExpress
Plaćanje: Pouzećem
Prodavac Pravno lice

Овај роман намењен је млађим тинејџерима и говори о девојчици Инес, која за 13. рођендан добија дневник уместо ајпода који жели већ дуже време. Она се пита чему дневник служи и како се користи. Нема по чему да се кликће на страницама, не отвара се ниједан прозор, не чује се никаква музика, другим речима – прави смор за Инес. Ипак, набавила је један од „пенова“ који се и даље зову хемијска оловка. Пише о томе како је добила име Инес, о својим бакама које се не слажу баш најбоље (на крају књиге Инес открива и због чега је тако и ту тајну записује у свој дневник), који месец у години најмање воли и због чега, зашто су две њене највеће љубави чоколада и Бред Пит, а највише пише о својим пријатељима. Тако су се у дневнику нашли паметница Жонас, плавушан Домингос, њена најбоља другарица Ванеса. Ово је прича о животу у данашње време, зачињена ауторкиним хумором. Овај роман је у Португалу Национални центар за књижевност препоручио за ученике и ученице 6. разреда основне школе, као штиво које ђаци могу да читају сами, с родитељима или наставницима.

Svi paketi se isporučuju kurirskom službom DExpress.
Troškovi dostave su 300 dinara.
Za sve narudžbine u vrednosti većoj od 3000 dinara dostava na teritoriji Srbije je BESPLATNA.
Rok za isporuku porudžbina je do sedam radnih dana
Porudžbine sa Kupinda ne isporučujemo u inostranstvo.


Predmet: 58889799
Овај роман намењен је млађим тинејџерима и говори о девојчици Инес, која за 13. рођендан добија дневник уместо ајпода који жели већ дуже време. Она се пита чему дневник служи и како се користи. Нема по чему да се кликће на страницама, не отвара се ниједан прозор, не чује се никаква музика, другим речима – прави смор за Инес. Ипак, набавила је један од „пенова“ који се и даље зову хемијска оловка. Пише о томе како је добила име Инес, о својим бакама које се не слажу баш најбоље (на крају књиге Инес открива и због чега је тако и ту тајну записује у свој дневник), који месец у години најмање воли и због чега, зашто су две њене највеће љубави чоколада и Бред Пит, а највише пише о својим пријатељима. Тако су се у дневнику нашли паметница Жонас, плавушан Домингос, њена најбоља другарица Ванеса. Ово је прича о животу у данашње време, зачињена ауторкиним хумором. Овај роман је у Португалу Национални центар за књижевност препоручио за ученике и ученице 6. разреда основне школе, као штиво које ђаци могу да читају сами, с родитељима или наставницима. 58889799 Дневник Инес Таварес

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.