pregleda

Pumpa za gorivo Yamaha x max, t max, x city Novo


Cena:
6.500 din
Stanje: Nekorišćen
Garancija: Ne
Isporuka: Pošta
Post Express
Plaćanje: Ostalo (pre slanja)
Pouzećem
Grad: Beograd-Rušanj,
Beograd-Čukarica
Prodavac

Za marku : Ostalo
Za model: A5

Važno: Pumpa odgovara za sva ili skoro za sva kućišta pumpi za Yamaha skutere od 50-500 kubika koja se nalaze u rezervoaru skutera. Kupujete netpakovan i nov proizvod sa slika, nekoliko slika sam ja napravio i postavio i pumpa je identična kao sa slike a takodje imate slike sa dimenzijama. Garanciju i fiskalni račun ne mogu da dam ali da napomenem da sam ovakvih istih proizvoda prodao više desetina i nisam imao nikakve reklamacije ili žalbe, niti sam se skrivao ili menjao broj. Bilo je slučajeva da uopšte nije do pumpe tako da proverite predhodno da li treba da se menja ili je u nečem drugom problem. Hvala.

...

Predmet: 72289525
Važno: Pumpa odgovara za sva ili skoro za sva kućišta pumpi za Yamaha skutere od 50-500 kubika koja se nalaze u rezervoaru skutera. Kupujete netpakovan i nov proizvod sa slika, nekoliko slika sam ja napravio i postavio i pumpa je identična kao sa slike a takodje imate slike sa dimenzijama. Garanciju i fiskalni račun ne mogu da dam ali da napomenem da sam ovakvih istih proizvoda prodao više desetina i nisam imao nikakve reklamacije ili žalbe, niti sam se skrivao ili menjao broj. Bilo je slučajeva da uopšte nije do pumpe tako da proverite predhodno da li treba da se menja ili je u nečem drugom problem. Hvala. 72289525 Pumpa za gorivo Yamaha x max, t max, x city Novo

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.