pregleda

Igram se i učim: Crtanje - Oblici i boje - Eleonora Barsotti


Cena:
740 din
Stanje: Novo
Garancija: Ne
Isporuka: DExpress
Post Express
Plaćanje: Tekući račun (pre slanja)
Pouzećem
Prodavac Pravno lice

sridsigma (3167)

98,13% pozitivnih ocena

Pozitivne: 4526

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

"Igram se i učim: Crtanje - Oblici i boje" je knjiga koja pruža detetu mogućnost da se upozna sa geometrijskim oblicima, bojama i razvije osećaj za umetnost. Autor Eleonora Barsotti kroz raznolike zadatke podstiče maštu i kreativnost kod dece, omogućavajući im da postanu pravi mali umetnici. Ova knjiga nije samo zabavna vežbanka, već i didaktičko sredstvo koje omogućava deci da uče kroz igru i praktične aktivnosti. Pored zadataka za crtanje, knjiga takođe sadrži 2 seta kartica za igru, čime se dodatno obogaćuje iskustvo učenja i zabave. Format knjige je 240 x 305, pismo je ćirilično, a povez je mekan. Ukupno, knjiga obuhvata 72 strane, pružajući obiman materijal za razvoj kreativnosti i veština crtanja kod dece.

Ne šaljemo u inostranstvo.
Članovima sa negativnim ocenama i bez ocene šaljemo isključivo posle uplate na račun.
Na Kosovo šaljemo samo pre uplate za knjigu i poštarinu, na vašu odgovornost.Ne garantujemo da će pošiljka stići.
Za pošiljke koje su poslate kao tiskovina ne garantujemo da će pošiljka stići i shodno tome ukoliko pošiljka ne stigne na šaljemo ponovo pošiljku i ne vraćamo novac.
Za ostale pošiljke garantujemo isporuku.

Cena poštarine Dexpress: 420.00 din




Predmet: 70569469
"Igram se i učim: Crtanje - Oblici i boje" je knjiga koja pruža detetu mogućnost da se upozna sa geometrijskim oblicima, bojama i razvije osećaj za umetnost. Autor Eleonora Barsotti kroz raznolike zadatke podstiče maštu i kreativnost kod dece, omogućavajući im da postanu pravi mali umetnici. Ova knjiga nije samo zabavna vežbanka, već i didaktičko sredstvo koje omogućava deci da uče kroz igru i praktične aktivnosti. Pored zadataka za crtanje, knjiga takođe sadrži 2 seta kartica za igru, čime se dodatno obogaćuje iskustvo učenja i zabave. Format knjige je 240 x 305, pismo je ćirilično, a povez je mekan. Ukupno, knjiga obuhvata 72 strane, pružajući obiman materijal za razvoj kreativnosti i veština crtanja kod dece. 70569469 Igram se i učim: Crtanje - Oblici i boje - Eleonora Barsotti

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.