pregleda

Tupperware posuda za serviranje elegancija,1,3l


Cena:
1.250 din
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (393)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 653

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Činija
Materijal: Plastika

Tupperware posuda za serviranje elegancija napravljena je od medicinske plastike bezbedna po Vaše zdravlje i okolinu.Posuda je plitka i niska, zapremine 1,3l,prečnika 26,5cm visine 5cm .Sa spoljne strane odozgo ima malo nije oštećenje nego kao neka boja da je poprimilo od nečeg Inače lepo izgleda,unutra i spolja i poklopac je bez oštećenja.Providna je i možete je za serviranje veće količine hrane iskoristiti.


Predmet: 77250473
Tupperware posuda za serviranje elegancija napravljena je od medicinske plastike bezbedna po Vaše zdravlje i okolinu.Posuda je plitka i niska, zapremine 1,3l,prečnika 26,5cm visine 5cm .Sa spoljne strane odozgo ima malo nije oštećenje nego kao neka boja da je poprimilo od nečeg Inače lepo izgleda,unutra i spolja i poklopac je bez oštećenja.Providna je i možete je za serviranje veće količine hrane iskoristiti. 77250473 Tupperware posuda za serviranje elegancija,1,3l

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.