pregleda

Tupperware Cheesmart cetvrtasti


Cena:
1.350 din
Želi ovaj predmet: 12
Stanje: Polovan bez oštećenja
Garancija: Ne
Isporuka: Post Express
Lično preuzimanje
Plaćanje: Pouzećem
Lično
Grad: Novi Sad,
Novi Sad
Prodavac

Dusica.NS (394)

100% pozitivnih ocena

Pozitivne: 654

  Pošalji poruku

Svi predmeti člana


Kupindo zaštita

Tip: Ostalo
Materijal: Plastika

Tupperware cheesmart napravljen je od medicinske plastike bezbedan po Vase zdravlje i okolinu.Posuda sluzi za cuvanje svih vrsta tvrdih sireva,ima resetku na poklopcu Condens Control koja regulise kolicinu vazduha potrebnu u posudi,(oslobadja vlagu ili ne i mirise ,pa se u Vasem frizideru nece osetiti miris sira) ,da bi Vasi sirevi sto duze ostali svezi.Resetka ima foliju,ugradjenu u sebe tako da samo pazite prilikom pranja,rucno obavezno,jer ona vrsi svu funkciju.Višak vlage koji se stvara kondenzacijom na zidovima posude jednostavno obrisete.Boja je zelena ,posuda je odlično očuvana kao nova,Dimenzije su:20,5×20,5×9,5cm H.


Predmet: 69400809
Tupperware cheesmart napravljen je od medicinske plastike bezbedan po Vase zdravlje i okolinu.Posuda sluzi za cuvanje svih vrsta tvrdih sireva,ima resetku na poklopcu Condens Control koja regulise kolicinu vazduha potrebnu u posudi,(oslobadja vlagu ili ne i mirise ,pa se u Vasem frizideru nece osetiti miris sira) ,da bi Vasi sirevi sto duze ostali svezi.Resetka ima foliju,ugradjenu u sebe tako da samo pazite prilikom pranja,rucno obavezno,jer ona vrsi svu funkciju.Višak vlage koji se stvara kondenzacijom na zidovima posude jednostavno obrisete.Boja je zelena ,posuda je odlično očuvana kao nova,Dimenzije su:20,5×20,5×9,5cm H. 69400809 Tupperware Cheesmart cetvrtasti

LimundoGrad koristi kolačiće u statističke i marketinške svrhe. Nastavkom korišćenja sajta smatramo da ste pristali na upotrebu kolačića. Više informacija.